WEB DE HIZLI İNDİRMEDE YAVAŞ
Arkadaşlar merbaba. Daha önceden eski bir bilgisayar kulanıyordum o bilgisayarla webde kullanırken google vs internet normal hızındaydı ancak google chrome veya bır tarayıcı uzerınden ındırme yaptıgımda hızım 0 a dusuyordu bende artık bılgısayarın eskidigini düşündüğüm için yenini aldım ancak aynı sorun bunda da devam edıyor ısın garıp yanı telefon ınternetını bılgısaayra bagladıgım zaman indirmeler normal hızında ancak superopnlıne wıfı ye göre indirme hızım 0 bunun cozumu nedir superonlıne arıyorum herşey normal diyor ki gerçekten wıfı de sorun yok gıbı cunku vıdeo ızlerken web de gezerken herşey normal ancak ındırmeye geldıgı zaman ınanılmaz yavaş 0 a gidicek kadar rica ediyorum cevap çözüm nedir
LOL BAĞLANTI SORUNU
Arkadaşlar merhaba geçen haftaya kadar eski bir bilgisayarım vardı onunla lol e girerken çok sorun yaşıyordum bu sorun kulanıcı girişinden sonra istemcide sadece mavi imlecin dönmesiydi yani istemci hiçbir şekilde açılmıyordu. Daha sonra yeni bir bilgisyar aldım gaming bilgisayar. Aynı sorunu bununlada yaşadım ve sorunun internet kaynaklı oldugunu düşündüm bu yüzden telefonun internretini bilgisayara baglayıp denedim ve oyun açıldı bunun çözümü ne olabilir superonlıne fiber kullanıyorum 30 mb hız vs. superonlıne ile de görüştüm herşey normal diyor ki normal çünkü web de gezinirken veya vıdeo ızlerken super hiçbir sorun yok. ancak lol e girerken veya indirmeler yaparken hızım cok değişken. Rica etsem çözüm iletir misiniz
KARBONHIDRAT TOZU ÖNERİSİ
|
VW GOLF 6 1.6 TDI DSG
|
|
İPHONE 4 ACİLLLL
|
mavı sey donuyorr
|
gta 4 acamıyorum
|
iphone 4 sorun
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.971 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi