Grvt, Celia, Blum Airdrop
Kriptoda önemli olan listeleme öncesi airdroplara katılarak kazancımızı artırmak. Bu amaçla takip ettiğim Airdrop linklerini aşağıda sıraladım.
Celia da 6 12 ve 24 saatte bir uygulamaya girerek kazım yapıyorsunuz. Ne kadar sık girerseniz kazım miktarınız artıyor.
Grvt yeni açılacak bir kripto borsa. Burada sosyal medya takipleri ile kutuları açarak hediyeler kazanıyorsunuz. Referans sayınıza göre ilave puanlar alıyorsunuz.
Blum düşen çiçekleri avlayarak ve sosyal medya görevlerini yerine getirerek kazım yapacağınız bir coin. Binance de listelenmesi beklenmektedir.
https://grvt.io/exchange/sign-up?ref=BAV37GA
https://celia.finance/register?referral_code=NJHMAHCLT
https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_2FgMJ701zn
Stalker (Stb) uyumlu uydu alıcı tavsiye
Arkadaşlar stalker uyumlu birden fazla link ekleyebileceğim fiyat/performans açısından önerebileceğiniz uydu alıcı tavsiyesi alabilir miyim? Tv Box larda stalker özelliği de var mı? Varsa Tv Box da düşünebilirim.
Samsung tv smart stb uygulamasını kullanan var mı?
100 Mbps hız 2.5 GHz'e göre mi yoksa 5 GHz'e göre mi?
Türknet internet bağlantılarında Türk telekom tarafından verilen modemlerde 2.5 ve 5 GHz internet bağlantısı var. Eski model telefonlar desteklemediği için 5 GHz i kullanamıyoruz. Ancak yeni model telefonlar 5 GHz i destekliyor. Yeni model telefon ile hız testi yaptığımızda 5 Ghz deki hız 2.4 GHz bağlantıya göre 15-20 Mbps daha yüksek çıkıyor. Benim sormak istediğim Türknetin 100 Mbps hızı 5 Ghz bağlantıya göre mi yoksa 2.4 GHz bağlantıya göre mi?
Türknet başvuru sürecim
Fiyat ve kalite olarak 8-10 önemli internet servis sağlayıcı firmaların tekliflerini inceledikten sonra Türknet Fiber 100 tarifesine karar kıldım. Çünkü altyapım fiberdi. Benim için en önemlisi taahhütsüz olmasıydı. Memnun kalmazsam istediğim zaman ayrılabilirdim. Birçok İSS de 24 ay taahhüt bana uzun gelmişti. Ayrıca sundukları hizmet de peh denecek özellikte değildi. Forumda Türknet ile ilgili şikayetler oldukça fazla olmasına rağmen bir şansımı deneyeyim dedim. İnternette araştırdığımda diğer İSS lerden de şikayetler okudum tabi. Kararımı verdikten sonra 24.09.2020 de başvurumu kargo ile Türknete gönderdim ve ellerine 26.09.2020 de ulaştı. 28.09.2020 de aktivasyon işlemlerimin başladığı ve Türktelekom ekipleri tarafından yasal süreç olan 2-6 gün içerisinde bağlantımın yapılacağı mesajı geldi. Bu aşamada 9. güne kadar bekledim. Türktelekomdan arayan ve gelen olmadı. Türknete de tekrar bildirimde bulunmuştum süreç uzadı diye. Forumda arkadaşların süreçlerle ilgili uzama şikayetlerini de okuyunca sürecin daha da uzayabileceğini düşünerek Türktelekomda tanıdık bir arkadaş ile görüştüm bağlantı için. Bu görüşme neticesinde aynı gün içerisinde Türktelekom tarafından bağlantım yapıldı. Aradan 10-15 dakika geçmeden Türknetten de bağlantı yapıldı. Bağlantıdan sonra akşam sabah farklı saatlerde hız testlerini ölçtüğümde hız 52 yi geçmedi. Türknet OİM e başvurdum modem hedeflenen hızda buluşmuyor diye. Sonucu bekliyorum bakalım hızımız kaça çıkacak.
dell inspiron 6000 açılmıyor
|
Samsung ue50es5500 led tv modül girişi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.271 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar