Fiber İnternet İSS Tavsiyesi
Herkese merhaba. Mevcutta TT altyapısı üzerinden Netspeed firmasından VDSL aboneliğim var. 100 Mbps'lik tarifedeyim ve son zamla birlikte aylık 450 TL ödemesi bulunmakta. Bir yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. Öyle aman aman bir sıkıntı yaşamadım bu süre zarfında. Yine TT tarafından fiber altyapı da geldi adresimize. Bundan dolayı fibere geçmek istiyorum fakat çok fazla sayıda İSS olduğundan hangisine geçeceğimi bilemedim. Bulunduğum il İzmir. Evde online oynayan sadece bir kişi var, telefondan ve ps5 üzerinden. Bilgisayar kullanılıyor fakat bilgisayardan online oyun söz konusu değil. Kalan 4 kişi için internet daha çok tv/telefon üzerinden dijital platformlarda dizi-film izleme, sosyal medyada takılma vb. amaçlı kullanılıyor. Geçmek istediğim tarife ise 200 veya 500 mbps tarifelerden biri. Kendimce birkaç firmanın mevcut tarifelerini listeledim. Bu firmalar arasından veya farklı önerebileceğiniz, fiyatları da göz önünde bulundurarak, kesinti, hız, gecikme vb. konularda çok fazla sıkıntı yaşatmayacak bir firma var mıdır?
Mevcut VDSL aboneliğime ait güncel hız testi:
Birkaç firmanın güncel fiber internet tarifeleri (Kablonet tarifeleri dün son tarihti sanırım, onda farklılık olabilir):
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 357 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar