Samsung SCX - 4100 Yazıcı kurulmuyor.
Merhabalar. Dünden beridir samsung scx-4100 yazıcıyı kurmaya çalışıyorum ama bir türlü kuramadım.
Samsung printer Installeri yükledim böyle bir hata veriyor daha ileriye gidemiyorum.
Sonrasında yazıcılar kısmından tanıtmak istedim bu seferde sürücü kullanılamıyor hatası alıyorum. Bir türlü kuramadım yardımcı olursanız sevinirim.
Alüminyum Lehimleme
Merhabalar arkadaşlar. Peri led için alüminyum teli LED e lehimlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bir örneğini aldım buraya atıyorum. Bunu seri bir şekilde yapmam lazım bir makinesi vs varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Asus TUF vs Monster Tulpar
Selamlar.
Linkde bahsedilen iki laptop arasında kaldım. Asus ryzen 9 kullanıyor. Monster Intel 10. Tekli çekirdekte %5 daha iyi sonuç veriyor Intel. Çoklu çekirdekte %30-40 ryzen önde. Monster 17.3 inç. Asus TUF 16.3. Monsterin ekran kartı FPS testlerinde %15-20 arasında Asus TUF un ekran kartından daha iyi.
Siz olsaydınız hangisini alırdınız. Birinin işlemci %30 fark ediyor. Diğerinin ekran kartını %15 fark ediyor. Biri 16.3 diğeri 17.3 inç değerlere sahip.
Türknet nakil
|
32 ŞEHİRE KABLO NET GELİYOR
|
LOL Ping Düşmesi Psikolojik Olabilir !
|
Port var gözükmüyor ACİL YARDIM
|
|
Türk Telekom Internet İndirimi
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.192 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar