Yasli babam icin bir uydu alicisi ariyorum ip tv ve uydu alicisi icinde olsun kovboy flimlerini iptv uzerinden izlettirmek istiyorum asil gayem o fiyat performans bir ürün onerebilir misiniz
Merhaba karsi apartmanin en ust katindan superonline fiber alsam benim ev mustakil aramizdaki mesafe 30metre var yok deco m4 karşı balkona wifi6 modemle m4 ile ev icine dagitsamcok kayip alirmiyim decodan ethernet ile cekicem tv ve pcye mantikli midir
Merhaba monster notebook aldim fakat ethernet girisi ufak ethernet jaki girmedi asagi dogru aciliyor ama ethernetin girisi büyük geliyor masaustu pcde mi boxumda tvde ethernet girislerinde sikinti yok ama bunda var micro ethernet girisi mi cikti farkli mi basina gelen ya da kullanan var mi
Ryzen 5 2600x+ rtx 2060 isinma problemi
Sistemimden cok memnunum fakat bos calismada birde 75derece stok 3 fan birde islemci fani var biosta 3800ghz calisiyor. anakart(Asus b450m-k)im. Fifa tarzi oyun açtığımda 95 dereceye cikiyor 10 20 dk sonra kendini kapatiyor ekran karti macunlarini yeniledim kasayi temizlettim guc kaynağını bile 650w corsair almistim. islemci mi ai tweakerdan kismaya calistim olmadi.Full ultra dedigim zaman çıldırıyor makine. Sivi soğutma almadan önce ne önerebilirsiniz bari 50derece de calissa yeter
Turknet 1 senelik Peşin x6 ay taksit
Dun turknet paneline girdigimde 12aylik pesin ödeme kampanyasi cikti 6 taksite kadar taksitte yapiyorlar.Sizce almak mantikli mi telefon hatti dahil 325den 305 dusuyor ocaktan sonra zam gelir mi ?
Turk Telekom ev telefonumu iptal etmeden interneti değiştirebilirim.Sabit hat ve internet tek faturada ekstaradan ev telefonumun değişmesini de istemiyorum.
Direksiyon bluetooth aparati
|
|
VW RCD300 icin aux mu yeni multimedia mi
|
Yeni iss tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 151
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 4.597 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar