İkinci el rtx 2060 alacağım furmark sonuçları
|
500 tlye kadar oto teyp önerisi
Aracıma dandirik bir teyp almıştım. 3-4 aydır sorunsuz çalışıyordu lakin ses çıkışları entegreler sizlere ömür oldu havalar ısınınca. Sizlerden rica etsem (pek bir bilgim yok bu konuda çünkü) 500 tl bandında üzmeyecek bluetooth bağlantısı olan uzun ömürlü sağlam bir teyp önerisi yapar mısınız? Amfi yok. Oval hoparlör yok. Sadece 4 tane yuvarlak kapı hoparlörü var.
Abonelik yenileme fiyatları
TTNet abonesiyim. 10. Ayda taahhüt doluyor. Şu an 50 mbps ye kadar sınırsız internete 125 TL ödüyorum. Online işlemlerde gezerken 100 Mbpse kadar 163 TL bir internet kampanyası gördüm. Katkat kampanyası diye geçiyor. Diğer kampanyalara bakıyorum onlarda 50 mbps 170 kusur TL. İlk bahsettiğim kampanya müşteri hizmetlerinde söylemediler veya internet sitesinde çıkmıyor sadece online işlemlerde tarifemi incelerken paket değiştire tıklayınca çıktı. 50 mbps yetiyor şu anlık bana. 10 Aya kadar da yeter. Ama korkum bu fiyatların yazdan sonra daha da artması ve bu kampanyayı mumla aramak. Sizce bu kampanyaya daha taahhütun bitmesine 5 ay varken geçmek mantıklı mı? Herhangi bir zam gelir mi tarifelere 10. Aya kadar?
İlk aracıma ilk kez lastik alacağım bu konuda tecrübem yok maalesef. Fiyatlar almış başını gitmişken çok bir bütçe de ayıramıyorum. Yol tutuşu olarak beni üzmeyecek bir lastik lazım. Yazın kısmet olursa ailemle birlikte 3000 kmlik yol yapacağım lastiklerle 2 hafta boyunca. Çok aşırı hızlara çıkan birisi değilim en fazla yapsam yapsam 140-150 yaparım. Ortalama hızım otobanda 110-120 civarı.
Şu an için bunları buldum:
Dunlop 195/65 R15 TL 91V Sp Sport LM705 ---------621tl
Nokian 195/65 R15 91H Wetproof Oto Yaz Lastiği -----------645tl
Starmaxx 195/65 R15 91H Novaro ST532 Oto Yaz Lastiği-------514tl (yol tutuş olarak etiketine göre diğerlerinden düşük ama fiyat konusunda cezbetiyor :D )
bu şekilde hata veriyor. sebep vs. de yazmıyor. Hesabı aktif kullanıyorum. Az önce batman serisinin tamamı 15 tlye düşmüştü. Onu satın aldım. ama sorun hala da gitmedi.
Ryzen5 2600 Sıcaklık Sorunu
|
|
ekran kartı sürekli kullanılıyor görünüyor
|
farklı renkler çıkarıyor
Canon mp250 yazıcıdaki mürekkepleri yeni doldurdum. bir süredir kullanılmıyordu açılabilmesi için sıcak suda vs beklettim bayaa uğraştım açılması için sonunda açıldı çok şükür. yalnız yazıcı renkli çıktı verirken gri renkleri yeşilimsi basıyor. kırmızıyı turuncu basıyor daha doğrusu sarı renk üstüne aralıklı kırmızı attırmış gibi
orijinal hali ise bu şekilde
sadece siyah kartuş kullanıldığında ise çizgili çıkarması dışında grilerde bir sorun olmuyor.
FF0000 kodunu kullnarak sadece kırmızı renkli çıktı almak istediğimde de böyle bir sonuc verdi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 229
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 16.058 (Bu ay: 275)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar