< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watch4me -- 9 Kasım 2021; 9:44:20 > |
Ryzen5 2600 Sıcaklık Sorunu
-
-
1.1v için sıcaklık cok fazla. hele neredeyse ısınmayan 2600 için.
prime testıne gırse 100derecelerı gececek demekkı.
biryerlerde bır sıkıntı mevcut gıbı. montaj ? voltaj? macun?
buralarda bıryerlerde sıkıntı mevcut.
ayrıca;
"bir önemi yok sonucta 60 hz monitör kullanıyorum 60 da alsam 200 de alsam ben her türlü 60 fps görecem "
bu tamamıyle cok kötü bir yanılgı. ne kadar cok fps = o kadar akıcı oyun.
-
Soğutucuyu söktüm. Macunu yeniledim. Güzelce sürdüm macunu ne çok ne az. İnce bir tabaka şeklinde.temizligini de yaptım yalnız sıcaklıkta değişen bir şey olmadı. Ya kasanın sirkülasyon kötü. Ya da işlemcinin bu soğutucu ile en iyi hali bu. Kasam klasik tip kasalardan onda bir hava çeken fan arkada bir egzoz fanı mevcut başka da fan yeri yok zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yan kapagı acın sorun kasadamı bellı olur.
-
Bu işlemciyle zamanında ne uğraşmıştım Kafayı yormaya gerek yok düzgün bir soğutucu almadan düşüremezsiniz hocam Bendeyken ve dandirik soğutucu varken 3.4GHz 0.9V'da kullanıyordum sonra 4GHz 1.31e çıktım takozdu biraz Burda değerler mevcut ama bu kadarlık bir soğutucuya gerek yok 4 ısı borulu bir şey iş görecektir
-
-
Ama ekran kartım Asus dual GTX 1060 6 gb. Bu kart boşta 35 perde geziniyor. Tam yükte ise 79-80.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza tarzı oyunlar zaten işlemciyi çok yormuyolar hocam sıkıntı yaratmazlar fakat sizin de gördüğünüz gibi en çok yüklenen oyunlardan birisi battlefield Bu havalarda sıcaklıklar 80e vuruyorsa yaza kadar çaresine bakmanız gerekiyor gibi
-
stok soğutucuyla bende aynı sıcaklıkları alıyordum pubg oynarken 75 80C lerdeydi kasamda 1 egzoz fanı vardı yan kapağı açıyordum bu haldeyken.lojmanda kalıyordum tek göz odada valla oyun oynarken terliyordum sana öyle söyliyim odayı hamam yapıyordu :D
-
Haklsınız. Zaten dediğim gibi yaza kadar bu şekilde sıkıntı yoksa doğalgaz, yakıt masrafı biter zaten o zaman düzgün bişey almak için bütçe ayırabilirim. Şu olaylar bi bitsin düzeltecem inşallah :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X