Arkadaşlar merhaba, Superonline Fiber Modem var elimde iade etmemiştim. O modemi Türktelekom fiber abonelikte kullanabilir miyim?
8 gb yüklü bellek 4 gb görünüyor
Arkadaşlar merhaba,
Surface pro 3 cihazım "8 gb yüklü bellek vardı" ancak ilginç şekilde yüklü bellek 4 gb görünüyor (kullanılan demiyor). Bilgisayarı sıfırladım o da olmadı. Benzer sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Düğün takıları için en mantıklısı?
Merhaba arkadaşlar, düğünde takılan bilezik ve altınları fiziki saklamak istemiyoruz. Altın hesabı yada mevduat hesabında tutmak istiyorum. En az kayıp için kuyumcuya götürüp bozdurmak mı yoksa Kad-sis aracılığıyla altın hesabına atmak mı daha mantıklıdır? Özellikle Kad-sis deneyimi olan arkadaşlar yazabilir mi? Cevaplar için teşekkürler.
Surface pro 3 kullanıcısıyım. Cihazımı yükseltmek istiyorum. Cihazımı dijital illüstrasyon, tasarım ve internet için kullanıyorum. Photoshop ve illustratorü aktif olarak kullanıyorum. Ekranında basınç hassasiyeti olan kalemiyle çizim yapabilmek için surface serisi mi önerirsiniz yoksa başka bir marka model önerir misiniz? Bilgisayarını benzer şekilde kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum 🙏🏼
Surface pro 3 kullanıcısıyım. Cihazımı yükseltmek istiyorum. Cihazımı dijital illüstrasyon, tasarım ve internet için kullanıyorum. Ekranında basınç hassasiyeti olan kalemiyle çizim yapabilmek için surface serisi mi önerirsiniz yoksa başka bir marka model önerir misiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Konuyu burada paylaşmamın sebebi ise üst modelleri kullananların düşüncelerini öğrenmektir. 🙏🏼
Geniş buzdolabı tavsiyesi rica etsem
|
Bu sene düğünler ne olur?
|
|
Tekrar popüler olan eski şarkılar/türküler
|
İlgi Alanları: RESİM / GRAFİK
"Cehennem dediğin yerde dal, odun yoktur, herkes ateşin kendin götürür." |
Cehennem dediğin yerde dal, odun yoktur. Herkes ateşini kendi götürür... (Pir Sultan Abdal) |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 575
İkinci El Bölümü Mesajları: 321
Konularının görüntülenme sayısı: 11.415 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer ikinci el ürünler