Şimdi Ara

Bu sene düğünler ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın tarihte düğünü olan bir çok insan düğünlerini ertelemek durumunda kaldılar. Benim de 30 Ağustosta düğünüm olacak ancak ülkenin içerisinde bulunduğu pandemi dönemi bu sene düğün gibi kalabalık insan gruplarının toplandığı etkinlikleri tamamen askıya alabilir mi? Bununla ilgili duyum alan ve fikirleri olanlar konuya buyursun

Edit: Böyle bir ortamda yakın arkadaşınızın yada akrabanızın düğününe farklı bir şehirden yada aynı şehirden katılır mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artandbjk -- 25 Nisan 2020; 18:4:19 >

• Ramazan kac para bayıldın bi dügüne?
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    iki tarafta da düğün olacağı için 35-40 bin kadar bir gider olacak.
  • bence bu sene tam düğün senesi, pandemiden sonra düğüne kimse gelmeyeceğinden düğün de yapılmaz masraftan kaçınılmış olur, güzel değil mi ya
  • İşten çıkarılanlar, izinleri zorla kullandırılanlar. Şehirden şehire geçişte karantina şartı vb. ve yaşattığı psikoloji düşünülürse en erken seneye normale döner düğün organizasyonları.
    Temmuz 25 te vardı bizim, bende iptal ettim, salon verdiğim ücreti tam ödemeyi kabul etmedi 3/1 kesinti istedi bende mahkemeye verdim
  • bizim akrabanın haziranın ilk haftası var. ama gitmeyeceğim aşısı veya tedavisi %100 bulunana kadar. 3-5 göbek atmak canımdan kıymetli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

bizim akrabanın haziranın ilk haftası var. ama gitmeyeceğim aşısı veya tedavisi %100 bulunana kadar. 3-5 göbek atmak canımdan kıymetli değil.
    İşin bir de bu boyutu var tabi.
    En yakın arkadaşınızın düğününe böyle bir ortamda siz gider miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artandbjk

İşin bir de bu boyutu var tabi.
    En yakın arkadaşınızın düğününe böyle bir ortamda siz gider miydiniz?

Alıntıları Göster
    akrabama gitmiyorum beraber büyüdüğüm çocukluğumun geçtiği... arkadaşıma mı gideceğim
  • Cok para aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.