MacBook Pro 16 inç (2019) Stabilite Sorunu
16 inç 2019 modelini martta aldım. başlarda 11-12 saat civarı giderken şuan bu 8-10 arasına düştü. %94 batarya kapasitesi var. youtube'dan video izlerken şarj kapasitesi 8 saatten uzun sürmüyor(başlarda daha uzundu). özellikle safari youtube'da sürekli donuyor takılıyor kasıyor. başlarda pek olmuyordu gitgide arttı. başka tarayıcı daha fazla şarj götüreceği için kullanamıyorum. ilk başlarda yaptığımla aynı şeyleri yapıyorum 5 derece filan daha ısınıyor laptop. uzun süre şarja ettikten sonra veya azıcık bir yük gerektiren işlemden sonra (işlemi kapattıktan sonra) full şarj 4 saate falan düşüyor sonra saatler sonra kullandıkça kendi kendine toparlıyor. fazla oynamalar oluyor dediğim gibi.
kısaca genel olarak daha kolay ısınıyor ve daha kolay şarj süresi kısalıyor, yaptığım şeylere daha duyarlı hale geldi çok oynak bir şarj performansı oluştu gitgide. daha 7 ayda bu normal midir yoksa bir problem mi var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
MacBook Pro Accountsd Isınma Sorunu
Merhabalar, 2019 model 16 inç MacBook Pro'da birkaç günde tekrarlanan ani ısınma ve şarjın adeta su gibi gitmesi sorununu yaşıyorum. Etkinlik monitörünü açınca accountsd ve bir iki program %600'lere çıkan hatta aşan bir cpu kullanımı yapıyor. Normalde şarjda cpuda hiçbir sorun yokken bu sorunla birlikte pil anında eriyor ve laptop kullanılamayacak kadar (en son seferde 96 dereceye ulaştı) ısınıyor. Ek olarak iki ısınma vakasında screenshot aldım onları paylaşıyorum. Son 1 haftada 3 kez oldu. Tamamen sebepsiz yere oluyor bu ancak bazen yoğun işlemlere girişiyorum onlar da tetikliyor olabilir. Son günlerde birçok kullanıcı bunu yaşamış ve geçici çözümler bulmuşlar ancak Apple şimdilik bu olaya bir çözüm getirmemiş. Önerisi olan var mı?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 546 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mac OS