Şimdi Ara

MacBook Pro Accountsd Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2019 model 16 inç MacBook Pro'da birkaç günde tekrarlanan ani ısınma ve şarjın adeta su gibi gitmesi sorununu yaşıyorum. Etkinlik monitörünü açınca accountsd ve bir iki program %600'lere çıkan hatta aşan bir cpu kullanımı yapıyor. Normalde şarjda cpuda hiçbir sorun yokken bu sorunla birlikte pil anında eriyor ve laptop kullanılamayacak kadar (en son seferde 96 dereceye ulaştı) ısınıyor. Ek olarak iki ısınma vakasında screenshot aldım onları paylaşıyorum. Son 1 haftada 3 kez oldu. Tamamen sebepsiz yere oluyor bu ancak bazen yoğun işlemlere girişiyorum onlar da tetikliyor olabilir. Son günlerde birçok kullanıcı bunu yaşamış ve geçici çözümler bulmuşlar ancak Apple şimdilik bu olaya bir çözüm getirmemiş. Önerisi olan var mı?

• Bu sorun "macOS Catalina 10.15.7 Update - build 19H2" sürüm yaması ile düzeltildi diye biliyorum. Ama test etmem mümkün olmadı. Sanırım cihaz iCloud veya benzeri online hesaplara bağlanamadığında çıkıyor.

• Bende de oldu aynı sorun, en güncel versiyona sahibim halbuki.

Tüm hesaplardan (icloud, gmail) çıkış yaptım. Artık macOS mail uygulamasını da kullanmıyorum. 1 haftadır bi sorun oluşmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.