Ben disk0 yazan SSD'yi sonradan alıp takmıştım. SSD'de yüklü olan oyunlara yavaş girdğini görünce sisteme göz atayım dedim ve böyle bir görselle karşılaştım. HDD'nin içinde SSD bölümü gözüküyor, SSD içinde HDD bölümü gözüküyor. Bu nedendir?
Intel 8700k Tüm Core'lar 4.3ghz Takılı Kalması
Asus z370 Gaming-E anakartımda sadece XMP açık bir şekilde ve kullanıcı profilim ise Normal seçili. Bütün ayarları default getirdiğim zaman da farklılık olmuyor. Güç seçeneklerim Yüksek Performans'a ayarlı. Anakartta 2 tane daha hazır profil var, bunlardan 1 tanesi hepsini 4.5ghz'ye sabitliyor diğer ayar 4.7ghz'ye sabitliyor fakat normal haricindeki diğer profillerde ısınma sorunu ortaya çıkıyor (soğutucu ML360R.) Normal stock kullanımda bildiğim kadarıyla ilk iki çekirdeğin boostlandığı ve 4.7ghz'ye kadar yükseldiğinden bahsediliyor fakat stress testlerinde bile tüm çekirdekler 4.312'yi geçmiyor.
Sistem: Intel 8700k, Asus GeForce RTX 2080 Super Advenced Edition, Asus Z370 Gaming-E, Corsair Venegance Pro 4x8 3000mhz CL15, Xigmatek Minotour 750W 80+ Gold, Windows 11 PRO
Chrome Tam Ekran Sorunu
|
Chrome Tam Ekran Sorunu
FPS Düşüyor Delircem
|
GTA San Andreas Mod Yardım
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 762 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware