Merhaba arkadaşlar
Full stack web development ogrenmek ve bilgi paylaşmak için yalnızca ingilizce dilini kullandığımız whatsApp grubu kurduk, burda hep beraber öğrenip, sorunlarımıza hep beraber çözüm buluyoruz, bir çoğumuz yurt dışında yaşadığı için farklı konularda bilgiler paylaşabiliyoruz,Eğer ilgilenen arkadaşlar var ise lütfen sizlerde aramıza katılın, Web development şu an için çok önemli bir noktada ister bireysel ister kurumsal olarak iş imkanları gittikçe artıyor, en güzel taraflarından biriside dünyanın herhangi bir yerinde bu işi yapabilme imkanı :)
Tecrübeli, zaten sektörde çalışan arkadaşların da bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarından mutluluk duyarız.
Grupta agırlıklı olarak html, css , vanilla javascript, react , node , express , three.js gibi konularda paylaşım yapıyoruz
Kendimle ilgili kısaca bilgi vermem gerekirse eğer
Son 1 yıldan beri Web development ogrenmeye çalışıyorum, İlk başta bootcamp , yada kurs gibi yerlerden öğrenip ilerlemeyi düşünüyordum, fakat araştırdıkça özellikle yabancı kaynaklardan ücretsiz online kaynaklardan öğrenebileceğimi gördüm,
Yurt dışında olmamın yardımıyla da ingilizce kaynaklardan web developer olmak için hala öğrenmeye devam ediyorum front end ve back end aynı anda kolay olmasada ne kadar kendimizi geliştirirsek o kadar faydalı olacağini düşünüyorum
Şöyle kısa bir video da paylaşmak istiyorum
Mutfak Stajı Yeni Aşçı yardım
|
|
Cafeye ps4 yada xbox one önerisi
|
|
Sahibinden Alışveriş hakkında Birkaç soru
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.292 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic