Şimdi Ara

Cafeye ps4 yada xbox one önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cafe işletiyoruz ve gelen müşteriler zaman geçirsin diye konsol alalım şimdilik 1 adet diyorum duruma göre ya ücretsiz olacak yada çok az bir ücret düşünüyoruz fakat hep pc ile içli dışlı oldugum için hangi konsol almak daha iyi olur ? ve böyle bir ortamda genellikle hangi oyunlar oynanır ? insanlar gelsin arkadaşlarıyla sohbet edip oyun oynasın diye düşünüyorum bir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yekta_ -- 7 Temmuz 2015; 11:02:23 >

• Ps4 tabiki ülkemizde daha çok ilgi görür
  • Kafelerde Pes Fifa dan başka oyunlar oynamıyorlar onlar da kürekli. Ps4 saati 5TL burada
  • Ps4 daha çok ilgi görür. Fakat kafe nerede? Hitap ettiğin kesim tam olarak nasıl? Oyun seçimi için öndmli olan o n

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 al ve fifa pes den başka gta5 de olsun yeter
  • Hocam cafe nasıl bir semtte o da önemli. Ama bir tane olursa adil olmaz bence çoğu isteyene sıra gelmez. Çok alırsanız da ps cafeye döner çoluk çocuk doluşur. Onun yerine o konsolu eve alın :D
    Ama ps daha iyi cafeye oyun olarak da spor oyunları

• xbox one derim 360 oyunlarınıda çalıştıracak böylelikle çok oyun oynanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almayın hocam. Arkadaşın dediği gibi sıra gelmez, sayıyı arttırırsınız veletler dolar kafedekiler rahatsız olur. Dengeyi bozmayın bence.
  • bence bir ya da iki ile sınırlı tutun çünkü çok alırsanız çoluk çocuk doluşur. Az olunca da yine bebeliklerin dolma ihtimali var da istersen evine götürürsün öyle bir şansın olur.

• hocam heryerde ps4 var. 1 tane xbox one al. pes ile fifa15 al. koy saatini en az 10lira. Bi kere oynayıp tadına bakan bi daha gelmezse neyim.
  • cafenin asıl amacı market ürünleri ve gıda satısı biraz şehir dışında kalıyoruz etrafımızda çoluk cocuk yok yani en az lise öğrencisi var ki amaçta zaten en az lise öğrencilerini çekmek , 1 tane koymayı düşünüyoruz zaten ücretsiz kablosuz net var onu kullananlar ayrı geliyor amaç işte insanların mekanda zaman geçirmesini sağlamak

bende gta, pes ve fifa15 düşünüyordum hiç oynamasamda , xbox da forza horizon serisi araba manyakları için güzel tercih ama ps ye özelde oyunlarda var

peki internet üzerinden oynamak nasıl oluyor ? ek ücret gerekiyor mu ?
  • Kesinlikle ücretsiz yapmayın , madem amaç müşteri çekmek 4 lira falan yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4te Türkçe oyunlar var, Xboxta menüler bile Türkçe değil
  • Onun yerine langırt almayi dusundunyz mu

• doğru soylüyorsunuz ücretsiz yapmak gereksiz ,

langırt yakınımızdaki başka cafede var o yüzden değişik birşeyler olsun diyorum en güzel akla yatan konsol gibi duruyor ps 4 iyi gibi bir seçenek olablir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.