Rx 6650 xt oyunlarda ışık azalıp çoğalıyor anlık
Merhaba,
Oyunlarda özellikle siyah olan bölgelerde 1 saniyelik bir göz kırpma, dalgalanma gibi bir şey oluyor. Işık birden yükselip düşüyor. Menü ekranları ve lobi ekranlarındayken daha çok yapıyor sanırım.
Windows 11'in otomatik yüklediği driverda böyle bir sorun yoktu, güncel ekran kartı driverını yükleyince sorun başladı. Ddu ile Kaldırıp bir önceki sürümü yükledim yine devam ediyor sorun. Neden olabilir?
CPU: AMD R5 5600.
VGA: ASUS Dual XR6650XT.
MB: B450M Plus II.
Kasa: Rampage reaction 600W 80Plus.
Monitör: ViewSonic 27 VX2718-2kpc
Monitör Uyumu
Bu sistem için
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü
Bu Monitörü düşünüyorum özelliklerine baktığımda f/p olarak iyi görünüyor. Uygun mudur yukarıdaki sistem için arkadaşlar?
Öneri de alabilirim benzer fiyat bantlarinda varsa bildiğiniz.
Mi robot sorunu
Merhaba, 4 gün önce aldığım mi robot vacuum mop pro süpürge aldığım günden beri düz zeminde durup bir süre çok rahatsız edici tekerlek sesi çıkarıyor, sonra devam ediyor. Bunu her 8-10 sn'de bir yapıyor.
Ayriyeten YouTube'da baktığım videolarda düz çizgiler çizerken benim cihazım zigzag yaparak ilerliyor.
Bunlar normal mi yoksa bu cihaz bozuk mu acaba?
Windows 10 Ekran Bulanıklığı
Bazı uygulamalarda yazılar bulanık. Driverlar güncel, çözünürlük normal. Bir fikri olan var mı? İmleçi gezdirdiğimde bulanıklık değişkenlik gösteriyor.
Rosalind evreni kademe ilk 5 genel 10
Spesifik bir bt hoparlör sorunu
Anker Soundcore Boost bt hoparlör aldım. Tv'ye bağlantı yapmak istiyorum, tv'de bt özelliği yok. Cihazda aux girişi mevcut değil. Bir adet type-c input mevcut. Type-c'den 3.5mm'ye dönüştürücü taktım (telefonlarda kullanılan) fakat ses alamadım. Elimde araçlarda kullanılan bluetooth vericisi var. Onunla denemeye çalıştım fakat arama moduna aldığımda iki cihaz eşleşmiyor. (aux kablolarını, dönüştürücü kabloyu ve bluetooth cihazını denedim çalışıyor.) bu speakeri tvye bağlamanın bir yolu yok mu sizce?
Şarj kesme sorunu
Satıldı
|
DORADO'DA İLK 100 KADEMECİ
|
Bilgisayarı Kapat Dediğimde Çalışmaya Devam Ediyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 241
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.589 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware