Evlenmem diyordum...
Yaş 28 Olacak diğer ay, kesinlikle evlilik düşünmeyen biriydim 10 Aylık bir ilişkim var, ilk defa doğru kişi olduğuna eminim yarın evlilik teklifi edeceğim. Hayatta büyük konuşmamak lazımmış cidden :)
Macbook Ekran Renk Değişmesi
Merhabalar,
Macbook air m1 ekranının rengi değişti sıvı teması yok garantisi var servise götüreceğim ama daha önce karşılaşan var mı böyle bir durumla ve servise götürdüyseniz garanti kapsamında değişim oldu mu?
Pc oyun oynarken kapanıyor.
Merhaba arkadaşlar,
Çözemediğim bir sorunum var, masaüstü bilgisayarım oyun oynarken pat diye kapanıyor. Önce overclock sebebi ile sandım ama default ayarlarda yine aynısı oldu ram, işlemci ve ekran kartını tek tek yük testine soktum bir sorun yok ama oyun oynarken belli yerlerde pc kapanıp tekrar açılıyor farklı oyunlarda da oluyor windows 11 yüklü alakası var mıdır bilmiyorum aklıma tek power da sorun olabileceği geliyor ama nasıl anlarım bilmiyorum fikri olan varsa yardım rica ediyorum.
Msı z87-g45
rx 580 gigabyte
i5-4670k
800 watt power
16gb ram
31 Yaşında Ölmek
2 Saat oldu olay olalı, iş yerinde ki mesai arkadaşım kalp krizi geçirdi vefat etti. Daha gencecik 31 Yaşında onca yaşanacak şey varken onca hayalleri görecek günleri varken ansızın ölüm aldı götürdü, belki de hayatımın dönüm noktası oldu onun vefatı hayatta verdiğimiz mücadelelerin kendi kafamızda kurduğumuz stresin ne kadar gereksiz olduğu yaşayacağımız sürenin ne kadar kısa olduğunun farkına varmış oldum. Daha önce yakınım olan birini hiç kaybetmemiştim insan çok farklı hissediyor.
Kızlar beni kullanıyor mu?
2 3 hafta önce klüpte tanıştığım kızla yakınlaştık oradan evime geçtik güzel bir gece geçirdik ama bir daha konuşmak istemedi, arkadaş ortamında tanıştığım başka bir kız sadece bana takılmak için geliyor takılıyoruz sabah kalkıp gidiyor. Kızlar beni kullanıyor mu beyler kendimi kullanıp atılmış mendil gibi hissediyorum.
Şaka gibi ülke
Arkadaşım Tekirdağın bir ilçesinde oturuyor ailesi ile, 500 tl kiraları var elektrik faturası geçen ay 250 bu ay 750 tl gelmiş diyeceklerim bu kadar.
Diş hakkında yardım.
Merhabalar.
Arkadaşlar alt çenede gerilik ve dişlerde çarpıklık var özele sorduğumda diş teli 25 bin çene ameliyatı 50 bin tutar diyor İstanbulda yaşıyorum Marmara dişe gittim 1 sene muayne sırası verdi sadece. 25 Yaşıma geldim daha bir kere insan içinde rahat rahat gülemedim, bilgisi tavsiyesi şuraya git şurda baktır diyebilecek var mı şu kardeşinize.
DH Premium ikramiye yatmadı???
Arkadaşlar merhaba,
Maaşta gecikme oldu ve yıllık aldığım ikramiye yatmadı, Kasımda 9.Yıla gireceğim 8.Yılın ikramiyesi hala yatmadı? Maaşların Bitcoin'e yatırılıp bekletildiği söylentisi var ne kadar doğrudur?
Çifr çene ameliyatı olan var mı?
Beyler merhaba, aranızda çift çene ameliyatı olan var mı, bu gün özele sordum travmatik kapanış bozukluğu var ortodontik tedavi 25 bin diş teli vs. Çift çene ameliyatı 50 bin tutar dedi. Araba parası gözlerim açıldı moralim bozuldu, üniversite hastanelerine de soracağım bakalım ne diyecekler olan ve öneri verebilecek varsa çok sevinirim
İlk defa sushi yedim
Hep merak etmişimdir bu gün bir sipariş edeyim dedim, normalde kokoreç midye beyin şırdan taşlık lakerda her şeyi yerim ama bu sushi neymiş arkadaş o yosunun kokusu balığın kokusu soya sosuyla karışınca verdiği tat falan zar zor yedim belki aldığım yer iyi yapamamıştır ileride kaliteli bir yerde bir şans daha veririm
ama ilk tecrübem para verseler yenmeyecek bir şey.
Meslek: Serbest Meslek
MSI Z87-G45 Gaming Anakart. QuadCore Intel Core i5-4670K, 4400 MHz İşlemci/Hyper 212x Çift Fan İşlemci Soğutucusu. AMD Radeon R9 290 Sapphire Tri-X 512 Bit 4GB Ekran Kartı. G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram. 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk/Samsung 120 GB 840 PRO SSD. Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör/jWIN M-339 2+1 Ses Sistemi. |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 12.813 (Bu ay: 911)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 111 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic