EVDE TOPRAK HATTINDA ELEKTRİK VAR..
Merhaba arkadaşlar öncelikle alanım olmadığı için burdan fikirlerinizi sormak istedim..bir yıldır oturduğum evimde özellikle mutfak kısmında beyaz eşya yüzeylerinde olsun,prizlerin toprak ucunda olsun elektrik olması yıldırmış durumda..beyaz eşya yüzeylerinde dokunmalarımızda az olsa gıdıklaması ve prizlerde toprağa dokunduğum zaman kontrol kaleminin yanması-yanıp sönmesi artık beni yıldırmış durumda..bir yıl içinde iki üç defa farklı elektrikçi ekipi geldi malesef fiyasko oldu..çarpma olayı muslukta,kalorifer peteklerin metal vana kısmında,pencere menteşeleri de,duvar yüzeyindeki metal köşebentlerde dahi..elektrikçi geldi ölçtü toprak hattı iyi ölçümler iyi,yok buzdolabında yok elektrikli ocakta kaçak olabilir sers gelmeler vs vs..sadece bunu hissettiğimiz için aklıma takılan şu oldu ..evdeki bütün elktronik cihazlarının fişini çektim çamaşır makinesi hariç ki onda da kaçak olduğunu düşünmüyorum prizde toprak yine yanıyor..ikincisi üst komşum dört ay yazlığa göçüp gitti inanın bende ne çarpma oldu ne bişey geldiler başladı..elktrikçiler ana panodan ölçüm yaptılar yukarı ile bağlantı yok dediler ama aklımda hep soru işareti...yok dübel denk gelmiş demeleri olsa sigorta atmaz mı...hiç bi şekilde sigorta atmıyor..fikirleriniz için teşekkürler..
GOLF 4 AKÜ ELEKTRİK KAÇAĞI
|
golf mü jetta mı acil yardım
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.143 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware