Öncelikle geçmiş olsun türkiyem...
Benim problemim şu ve ne yaptıysam bir türlü aşamadım
Pc'me temiz bir windows 11 yüklemesi yaptım gerekli tüm windows update'leri yaptım ve ekran kartı driverlarımı yükledim
Eski uygulama ve oyun tarzı içerikleri açabilmem içinde "windows özelliklerini aç veya kapat" Kısmından "Eski Bileşenler ve DirectPlay" özelliğini açtım ayrıca directx end user runtime indirip kurdum ve bilgisayarım hertürlü eski uygulamayıda açabilir bir hale geldi ' Ekran kartı driverlarımıda eksiksiz bir şekilde manuel olarak kurdum
Bununla ilgili bir problemim kalmadı bilgisayarım artık kullanıma tamamen hazırdı lakin' Benim android emülatöre ihtiyacım var bu aslında bir oyun için değil
Android için geliştirilmiş 2 adet uygulamayı bilgisayar üzerinde kullanmam gerekiyor Derslerimi çalışabilmem adına
Lakin Memu player yükledim ve uygulamaya çift tıkladığımda imleç uygulama açılıyormuş gibi yükleniyor şeklini alıp herhangi bir tepki vermiyor sonrasında
Uyumluluk sorunu gidericisini denedim yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine olmadı' Memu player'ı kaldırıp bluestacks indirdim yine aynı şeyleri ondada denedim ama malesef olmadı
Derslerimi çalışabilmem için Emülatöre ihtiyacım var ve en iyi performansı memu ile bluestacks'ten alıyordum
Bios üzerinden Sanallaştırma'da aktif... Şimdiden Teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 604 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları