Şimdi Ara

'Bluestacks ve Memu Player' gibi android emülatörler açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim problemim şu ve ne yaptıysam bir türlü aşamadım

Pc'me temiz bir windows 11 yüklemesi yaptım gerekli tüm windows update'leri yaptım ve ekran kartı driverlarımı yükledim

Eski uygulama ve oyun tarzı içerikleri açabilmem içinde "windows özelliklerini aç veya kapat" Kısmından "Eski Bileşenler ve DirectPlay" özelliğini açtım ayrıca directx end user runtime indirip kurdum ve bilgisayarım hertürlü eski uygulamayıda açabilir bir hale geldi ' Ekran kartı driverlarımıda eksiksiz bir şekilde manuel olarak kurdum

Bununla ilgili bir problemim kalmadı bilgisayarım artık kullanıma tamamen hazırdı lakin' Benim android emülatöre ihtiyacım var bu aslında bir oyun için değil

Android için geliştirilmiş 2 adet uygulamayı bilgisayar üzerinde kullanmam gerekiyor Derslerimi çalışabilmem adına

Lakin Memu player yükledim ve uygulamaya çift tıkladığımda imleç uygulama açılıyormuş gibi yükleniyor şeklini alıp herhangi bir tepki vermiyor sonrasında

Uyumluluk sorunu gidericisini denedim yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine olmadı' Memu player'ı kaldırıp bluestacks indirdim yine aynı şeyleri ondada denedim ama malesef olmadı

Derslerimi çalışabilmem için Emülatöre ihtiyacım var ve en iyi performansı memu ile bluestacks'ten alıyordum

Bios üzerinden Sanallaştırma'da aktif... Şimdiden Teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluestacks ve Memu Player Gibi Android Emülatörleri Neden Açılmıyor?

Android emülatörleri, bilgisayarlarda Android uygulamalarını çalıştırmayı sağlayan yazılımlardır. Bluestacks ve Memu Player, en popüler emülatörler arasında yer alır. Ancak, bazı durumlarda bu emülatörler açılmayabilir.

Bluestacks App Player Açılmıyor

Bluestacks açılmıyor sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yönetici İzinleri: Bluestacks'ın açılması için yönetici izinlerine ihtiyacı vardır. Emin ol ki uygulamayı yönetici olarak çalıştırıyorsun.
    • Antivirüs Yazılımı: Antivirüs yazılımı bazen Bluestacks'un açılmasını engelleyebilir. Geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Grafik Sürücüleri: Güncel olmayan veya bozuk grafik sürücüleri de Bluestacks'un açılmamasına neden olabilir. Sürücülerini güncelle.
    • Çakışan Uygulamalar: Diğer uygulamaların Bluestacks ile çakışması da soruna yol açabilir. Arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatmayı dene.

Memu Play Nedir ve Neden Açılmıyor?

Memu Play, Bluestacks'a alternatif bir Android emülatörüdür. Açılmama sorunlarının nedenleri şunlar olabilir:

• Sistem Gereksinimleri: Memu Play'in belirli sistem gereksinimleri vardır. Bilgisayarının bunları karşıladığından emin ol.
    • Elyazısı Cihaz Sürücüleri: Güncel olmayan elyazısı cihaz sürücüleri de Memu Play'in açılmasına engel olabilir. Sürücülerini güncelle.
    • Sanallaştırma Teknolojisi: Memu Play'in çalışması için sanallaştırma teknolojisinin etkinleştirilmesi gerekir. BIOS ayarlarında etkinleştirdiğinden emin ol.

Bluestacks Tarzı Uygulamalar için Genel İpuçları:

Yukarıda belirtilen sorun giderme adımlarına ek olarak, Bluestacks tarzı uygulamalar için şu genel ipuçlarını da deneyebilirsin:

• Uygulamayı yeniden yükle.
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Windows Update'leri olup olmadığını kontrol et.
    • En son emülatör sürümünü kullandığından emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • FORUM BİTMİŞ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.