Silinsin.
|
Sizce hangisi
|
fan yönleri
Merhaba, bugün sıvı soğutucunun fanını arka taraftan alıp ön tarafa koydum. Ön taraftaki fanı da arka tarafa taktım. Hava akışını arka ve üstteki fanlar içeri şekilde, soğutucunun fanlarını dışarı şekilde ve onun altındaki fanı da içeri şekilde ayarladım. Ekran kartım normalde boşta 40 derece civarlarındayken şu an boşta 50 ve üzeri sıcaklıklarda. Oyunlara vs girdiğimde normal değerleri alıyorum. Resimde gördüğünüz gibi sıraladım. Bu kasa uyumsuzsa Corsair H80I V2 soğutucuya uygun kasa da önerebilir misiniz?
Vodafone net aktivasyon sorunu
Vodafone Net nakil sorunu
Arkadaşlar yeni evime taşındığım için 24 Aralık tarihinde nakil işlemi başlattım. Alt yapı eskisinden daha iyi olduğu için yeni tarifeye de geçmek istedim. İlk olarak 89.90tl olarak sundukları paketi öbürkü gün 115 tl olarak revize ettiler. :D Dedim tamam gelsin de ne olursa olsun dedim. Bu sefer modem şartı koştular. Dedim sizden aldığım modem var onu kullanacağım. Zar zor kabul ettirdik. Kurulum 25 Aralıkta yapıldı ama internet gelmedi. 28inde tekrar geldiler yine aynı sorun oldu. O günden beri evde internet yok. Sorun 10.56 IP sorunu. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Ne yapabiliriz bilgi verebilecek var mı?
Mahkeme sonucu
|
Kasa açılmıyor
|
Sizce iyi mi?
|
Bu sisteme yeter mi?
|
Ryzen işlemci
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 466
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 6.953 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 503 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic