CS-2 için işlemci yükseltme önerisi
Selamlar,
2018'de orta seviye bir masaüstü almıştım. 165 Hz monitörüm olduğu ve prof oyuncu falan olmadığım için CS-GO'da aldığım 150-250 arası değişen FPS bana yetiyordu. Ancak CS-2'de belli ki bir optimizasyon eksiği var. Aynı ayarlarda yarı FPS alıyorum. Tabii ki yeni oyun sonuçta görüntü kalitesi vesaire de artmıştır ancak her şeyi low yaptıktan sonra eski oyunla çok da farkları olmamalı diye düşünüyorum. Çok farklı oyunlar değiller zaten. Keza optimize de ederler bence ancak artık PC de eskidi. Çok masraf yapmadan bir güncelleme yapasım var. CS-GO ve CS-2'de aldığım FPS değerleri ve kaynak kullanımları için en alta SSler ekliyorum.
CS-2'de İşlemci ve RAM'a bir yüklenme var gibi. RAM 7-8 arası, işlemci kullanım yüzdesi de ortalama %90-95'lerde. CS-GO'da ortalama fps dediğim gibi 200 diyebilirim. CS-2'de ise şu an 70-80 falan.
Birkaç kombinasyonla performans artırılabilir. Acaba diyorum Ram'i 16 yapsam işlemciyi de Ryzen 5 5600x yapsam yeterli gelir mi? Pek masraf yapmak istemiyorum. İkisini 5-6k'ya halledebilirim şu an.
Ryzen 5 5600x:
Soket Yapısı:AM4
İşlemci Hızı:3.7 GHz
Ön Bellek (Cache):35 MB
Çekirdek Sayısı:6
Ne diyorsunuz?
Teşekkürler
Bendeki kasa özellikleri:
Anakart: Gigabyte a320-s2h (işlemci overclock kapalı)
İşlemci: AMD Ryzen-3 1200 4 Çek. 3.10 GHz
Ekran Kartı: Gigabyte Radeon 570X 4GB 1750 Mhz 256 Bit
Ram: Kingston 8 GB 2400 MHz
SSD: 500 GB Samsung 570X Evo
Monitör: AOC 165 Hz
İşletim sistemi: W-11 Pro
Hali hazırda CS-GO:
Hali hazırda CS-2:
Clio 4 sağ ön taraftan düşen parça !
Merhaba,
Clio 4 2015 Joy 1.5 dizel aracımı iç dış temizlettikten sonra torpido kısmının altında aşağıdaki resimdeki gibi bir parça gördüm. Acaba temizlik sırasında mı düştü anlamadım. Uzantılarına bakınca belli ki takmalı bir şey ama oralara geri oturtmaya çalıştığımda beceremedim. Biraz daha mı denemeliyim acaba bilen var mı acaba?
Teşekkürler.
Clio 4 Park Sensörü tavsiyesi
Merhaba,
Birkaç ay önce aldığım 2015 Clio Joy aracıma dijital ekranı olan(çok da basit bir şey olmasın) ön ve arka park sensörü taktırmak istiyorum. Özellikle anadolu yakasında olmak üzere İstanbul'da bildiğiniz iyi bir yer var mıdır?
Merhaba,
2013 Model 112 bin km'de bir 0.9 90 beygir Turbo motor Clio var. 2020 yılında arkadan yemiş. Serviste yapılmış. 12 bin tl hasar kaydı var. Bagaj kapağı değişmiş. Ekspertize soktuk arka panel ve arka panel havuzunda da işlem var dedi. Şase, podye ve direklerde işlem yok. Sol kapı yarım boyalı. Kalan kısımlar hatasız. Aracın gidişinde vs. sorun yok. Motor performansı %87 çıktı.
Satıcı 114 bin tl'ye iniyor en fazla. Sizce bu araç alınır mı?
|
Bu sistem için yeni ekran kartı FPS artırır mı ?
WD Harici Disk açılmama sorunu
|
Laptop çok geç uyanıyor
|
MacBook windows 7 fatal error sorunu
|
Galaxy J5 alt tuşların çalışmama sorunu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.449 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware