Letgo Dolandırıcılığı!!!
Merhaba arkadaşlar. Bu işlerde her ne kadar dikkatlide olsak en sonunda tokatçının birine denk geliyoruz ve cebimizdeki üç kuruşu da bu adi lere kaptırıyoruz. bir kaç gün önce letgo da amd işlemci ararken sahte konum kullanan birinin ilanına dek geldim. konumunun sahte olduğunun farkına varamadım ve satıcıyla iletişime geçtim. gayet ilgili biriydi ve nedense letgo da 2 alıcı tarafından yapılan geri bildirim ve çok fazla resim yollaması bana güven verdi ve fiyatta anlaştım. ertesi gün malum olay başıma geldi. parayı yolladım ve engellendim. şahız şuan hala bu eyleme devam ediyor ve benim gibi başkası da bu şahıstan tokat yemesin diye buraya bilgileri bırakıyorum. lütfen dikkatli olun eğer alacağınız malın sıfırı 500tl bile yüksek ise biraz daha bekleyip sıfırına yönelin yada elden teslim alın. öyle adi şerefsizler yüzünden kimseye güveni kalmıyor insanın.
dolandırıcının adı Ertuğrul Özer ve yapıkredi bankasını kullanıyor bu eylem için. iban ve telefon numarası bilgilerini görsellerde görebilirsiniz.
JLH 1969 CLASS A AMFİ YAPIMI
|
Msi gtx970 backplate
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 2.323 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware