Şimdi Ara

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu işlerde her ne kadar dikkatlide olsak en sonunda tokatçının birine denk geliyoruz ve cebimizdeki üç kuruşu da bu adi lere kaptırıyoruz. bir kaç gün önce letgo da amd işlemci ararken sahte konum kullanan birinin ilanına dek geldim. konumunun sahte olduğunun farkına varamadım ve satıcıyla iletişime geçtim. gayet ilgili biriydi ve nedense letgo da 2 alıcı tarafından yapılan geri bildirim ve çok fazla resim yollaması bana güven verdi ve fiyatta anlaştım. ertesi gün malum olay başıma geldi. parayı yolladım ve engellendim. şahız şuan hala bu eyleme devam ediyor ve benim gibi başkası da bu şahıstan tokat yemesin diye buraya bilgileri bırakıyorum. lütfen dikkatli olun eğer alacağınız malın sıfırı 500tl bile yüksek ise biraz daha bekleyip sıfırına yönelin yada elden teslim alın. öyle adi şerefsizler yüzünden kimseye güveni kalmıyor insanın.

dolandırıcının adı Ertuğrul Özer ve yapıkredi bankasını kullanıyor bu eylem için. iban ve telefon numarası bilgilerini görsellerde görebilirsiniz.

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!

Letgo Dolandırıcılığı!!!
    Letgo Dolandırıcılığı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sympathy_boy -- 23 Ekim 2020; 12:32:1 >

• Öncelikle geçmiş olsun.

Kusura bakma ama hata sende. Letgo üzerinden aynı lokasyonda olduktan sonra peşin alışveriş yaparım. 750' TL ye ne aldığınızı düşünüyor dunuz?

Bu bilgileri doğrudan emniyet' e şikayet et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Ekim 2020; 12:51:30 >
  • hocam sanırım hemen engelledi, enpara yı arayınca hatalı gönderimden iptal etmediler mi

akıl vermek gibi olmasın da havale ile alış satış da olmaz bu devirde, en kötü sahibinden den get yapılır

• Malesef engelledi. Aradan 1 saate yakın zaman geçti o şekilde durumu fark edebildim. Bankalar para hesaba aktarıldıktan sonra yardımcı olmuyorlar.

• Merhaba Hocam;

Öncelikle çok geçmiş olsun bu tip insanlar yüzünden insanlara güven kalmıyor. Kardeşim beni yanlış anlamayın ama tanımadığınız birisine para göndermek etik bir davranış değil. Ekran görsellerini yazıcıdan çıktı alıp savcılığa suç duyurusunda bulununuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zebramo'da dolandırıldım
    4 yıl önce açıldı
    Dolandırıcı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.