Yeni eve geçiyorum ve alt yapı sorguladığımda 65 Mbps bir değer veriyor fiyat performans olarak hangi interneti almalıyım bilemedim şimdiye kadar TurkNET kullandım memnundum fakat fiyatları aşırı yükseldi alternatif ne olabilir Comnet düşündüm ama onunda şikayeti çok gördüğüm bir diğer düşündüğüm ise PoyrazNet önerisi olanlar yardımcı olursa sevinirim Lokasyon: Bursa/İnegöl
Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim kullandığım bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için format atamıyorum onu belirtmek istiyorum;
Bilgisayarda: Edge,Opera,Chromium,Chrome,Vivaldi,Brave
Tüm tarayıcılar mevcut tabi ilkte hepsi yoktu çökme yaşamaya başladığımda acaba tarayıcı kaynaklı mı diye diye bu kadar doldu.
Fakat tarayıcılardan değil sanırım hepsinde aynı sorun var tüm tarayıcılarım çöküyor eklentileri kaldırdım tüm tarayıcıları kaldırdım hepsini sıfırdan kurdum ramleri söktüm tek tek denedim vs. vs. herşeyi denedim ram testleri yaptım ama yine de çözemedim tüm tarayıcılarım sürekli çöküyor işlerimi aksatıyor bir çözüm önerisi olan varsa sevinirim genelde beklemede kalan sekmeler çöküyor aktif önümde kulandığım sekme çok nadir çöküyor. Ekran görüntüleri aşğıdaki gibidir şimdiden teşekkürler.
Windows Uzak Masaüstü'nde ÇÖZEMEDİĞİM ! Birşey
|
Ubuntu Mouse, Klavye ve Kablosuz Bağlantı Sorunu
|
|
[ÇÖZÜLDÜ] Ubuntu 18.04.1 LTS (Masaüstü PC-Wifi Sorunu)
|
|
|
|
İphone 7 Black 32 GB/Lenovo Z500İ7-Ram 8GB-nVidia GT740M 2 GB- HDD 1TB
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.061 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar