Şimdi Ara

Tüm İnternete Tarayıcılarım Anlamsız Bir Şekilde Çöküyor Çözüm Bulamadım Son Çare Buraya Geldim :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı forumlar dilerim kullandığım bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için format atamıyorum onu belirtmek istiyorum;

Bilgisayarda: Edge,Opera,Chromium,Chrome,Vivaldi,Brave

Tüm tarayıcılar mevcut tabi ilkte hepsi yoktu çökme yaşamaya başladığımda acaba tarayıcı kaynaklı mı diye diye bu kadar doldu.

Fakat tarayıcılardan değil sanırım hepsinde aynı sorun var tüm tarayıcılarım çöküyor eklentileri kaldırdım tüm tarayıcıları kaldırdım hepsini sıfırdan kurdum ramleri söktüm tek tek denedim vs. vs. herşeyi denedim ram testleri yaptım ama yine de çözemedim tüm tarayıcılarım sürekli çöküyor işlerimi aksatıyor bir çözüm önerisi olan varsa sevinirim genelde beklemede kalan sekmeler çöküyor aktif önümde kulandığım sekme çok nadir çöküyor. Ekran görüntüleri aşğıdaki gibidir şimdiden teşekkürler.

Tüm İnternete Tarayıcılarım Anlamsız Bir Şekilde Çöküyor Çözüm Bulamadım Son Çare Buraya Geldim :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynsngl -- 24 Mayıs 2023; 17:51:12 >

• Merhaba;

1. İşletim sisteminin güncellemelerini kontrol edin.
    2. sfc/ scannow komutları ile disk bozulmalarını kontrol edin.
    3. DISM komutları ile işletim sisteminin sağlığını kontrol edin.

Kolay gelsin.

• up up up sorun çözülmüyor nedendir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.