Turknet adsl'den Gigafiber'e geçiş sorunu
Merhaba. Turknet adsl'den gigafibere geçememe serüvenimi aktaracağım.
23 Temmuz 2022 tarihinde Turknet ekiplerinin kapıda fiber kablo döşeme çalışmalarını görünce hemen kayıt bırakmak istedim. Aradılar ve altyapı henüz aktif olmadığını uzun sürebileceği için adsl ile başlatıp aktif olur olmaz geçişimin sağlanacağı sözünü vererek ikna ettiler hızlıca adsl internetim bağlandı buraya kadar sorun yok. Adsl bağlandıktan 1 hafta sonra altyapı sorgulamada fiberin aktif olduğunu gördüm ve hemen geçiş talebinde bulundum talebimin alındığını ilettiler ancak hiç bir dönüş olmadı 1 ay bu şekilde geçti ardından sinir olup 2 kere iptal talebinde bulundum ikisinde de arayıp geçiş için teknik ekiple iletişime geçeceklerini aktararak iptalden vazgeçirdiler ama 15 gün geçti gene dönüş olmadı. Bende sinir oldum sıfır başvuru yaparsam daha hızlı kurulacağını düşündüm ve iptal talebinde bulunarak iptal ettirdim ve gigafiber olarak başvuruda bulundum. 48 saat içerisinde teknik ekibin arayacağını ilettiler 5 gün oldu hala dönen yok. Anlayacağınız 2 aydır gigaafibere geçebilmek için mücadele veriyorum resmen. @TurkNetDestek
|
Bu sistem darboğaz yapar mı ?
|
|
|
Alt Ağlara Bölme işlemi YARDIM
Algoritma Yardımı
|
Ders kayıtları için yardım lütfen..
|
|
|
Meslek: Software developer
İlgi Alanları: Teknoloji ve bilim
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 292
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.175 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware