2022 Nisan ayında skoda fabia 2017 model bir araç beğendim. Araç sahibi aracın boyasız değişensiz olduğunu söyledi ve her araç alanın yaptığı gibi aracı ekspertize soktum. En yakında otorapor ekspertiz firması vardı ona gittik ve sahibinin söylediği gibi araçta boya yada değişen çıkmadı. 7 ay sonra çalıştığım şirket araç verdiği için aracı satmaya karar verdim. İlanımı açtım ve biri aracı beğendi ve bizde xxx firmasının ekspertizinin yolunu tuttuk. Yapılan ekspertiz sonucu araçta çamurluk ve direkte boya çıktı. Mümkün olmadığını söyledim ama nafile araç boyalıydı. Bizde otorapor a gittik, konuyu anlattım ve tekrar baktılar. Onlarda araçta boya olduğunu onayladılar ve böyle hatalar olabilirmiş dediler . Peki benim zararım ne olacak dediğimde ekspertiz sigortası olduğunu şirketten değer düşüklüğü isteyeceğimi bildirdiler. Satın alacak kişide vazgeçti ve ödediği ekspertiz ücretini ona ödedim. Avukat ile görüştüğümde değer kaybı davası için ödeyeceğin ücret alacağın değer düşüklüğü bedelini aşar dedi ve davada uzun sürermiş. Otorapor ile görüşmek istedim ama internette hiç bir yerde ulaşacak bir telefon numaraları bulunmuyor. Siz siz olun rastgele bir yerde aracı ekspertize sokmayın.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 591 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları