seagate constellation 4TB bad sector sorunu
merhaba, yaklaşık 2 ay önce hepsiburadadan bu ürünü aldım https://www.hepsiburada.com/seagate-constellation-3-5-4tb-7200rpm-hard-disk-st4000nm0053-p-HBV00000XYAS3?magaza=TechPoint fakat son birkaç ügndür oyun dosyaları bozuk çıkmaya ve sürekli disk okuma hatası vermeye başladı steam, bende merak edip hd tune den bad sector taraması yaptım quick taramada bile kırmızı oluyor ve takılıyor, disk ayrıntılarında ise hiç bad sector gözükmüyor, disk normal gözüküyor. şuanda dosyalarımı yedeklemeye çalışıyorum ve harddiskten sürekli fişten çekilince motordan gelen ses gibi bip sesi geliyor 7 saniye aralıkla ama dosyaları alabiliyorum sizce yazılımsal olabilir mi veya garanti diski kabul eder mi yollarsam ?
xbox one s kolu bağlantı sorunu
Merhaba bende http://www.hepsiburada.com/Liste/tecom-cyber-blue-usb-30-bluetooth/productDetails.aspx?productId=bd101158&categoryId=319 bu ürün var bt 3.0 destekli bir ürün ve galaxy buds live, dualshock 4 ve telefonum gibi bütün cihazları sorunsuz bağlayabiliyorum dün xbox kolu geldi bağalamaya çalıştım pair moduna alınca pc görüyor, üstüne tıkladığımda bağlandı yazıyor 3 saniye sonra ayarlardan kayboluyor xbox kolu bağlanmıyor. denetim masasından da denedim başarıyla yüklendi yazıyor 3 saniye sonra kol kendi kendine siliniyor huawei matebook var o bilgisayara anında bağlanıyor veya telefonuma driverı otomatik microsoft generic kuruyor kendi driverını bulamadığım bulduğumda da BlueSoleil generic yazıyor aygıt arıyormuş gibi yapıp takılıyor ne yapabilirim caba yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
2 modemi tek bir ağ olarak çalıştırma
Merhaba evimde aktif olarak kullandığım 2 modem var biri asus AC51 diğeri ise Netmaster Infinity 401 ben bu modemleri aynı ssid isminde yayın yaparak tek ağda birleştirmek istiyorum, fakat sorun şu ki isimleri aynı yaptığımda ana modemden yani netmasterdan asus a giderken problem yok, sinyal artıyor ve internet çalışıyor fakat netmaster ın yanına gidince sinyal yine artıyor internet kopuyor ünlem çıkıyor ne denediysem işe yaramadı. Asus un dhcp sini kapatın yazılmış bazı forumlarda kapatınca bu sefer Asus un wifi hiç bağlanmıyordu (bu arada Asus ethernet ile bağlı wan olarak çalışıyor) bu durumu nasıl düzeltebilirim modemi yeni almıştım evde bir dünya modem var tekrar yenisini almakta istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Afox ih-81ma anakart g3258 uyumlu mu ?
|
Dikey ekran kartı için riser önerisi
|
i5 4460 ve gtx 1660 darboğaz (işlemci önerisi)
|
GTX 1070 oyunlar bir anda donuyor
msi 945 gm3 görüntü gelmiyor
|
citroen elysee tablet sorunu
|
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar, elektirik elektronik
|işlemci: i7 4790k|ram: 16 gb hyperx savage | ekran kartı: Msi Gaming X GTX 1660 | Anakart: Gaming 3 h97|kasa: Xigmatek Overtake| psu: corsair vs 550w|hdd: 2x500 gb ve 2x1 tb hdd| ssd: 480 GB adata ssd| |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.234 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware