Sizlerinde Düşüncelerini Merak ediyorum?
Herkese merhabalar. Malumunuz şuan borsada baya bir düşüş oldu halada düşmeye devam ediyor. Elimde Trust walletin TWT coini var ve şuan %25 30 aralığında bir içeride zarardayım. Oysa ki Alırken sabırla bekleyerek titizlikle alt bandın dibinden ve RSI da yukarı yönelmeye başlayacağı anda alımı yaptım. Az kar yapar çıkarım yada karı bırakır ana parayı çekerim başka bir coine girerim diye düşünüyordum. Baktım gidişat iyi yattım kalktım %2 3 bir kar olmuş dedim akşama çıkarım. Akşam bir girdim Market kan gölü resmen içinden geçmişler kıpkırmızı. Cüzdana girip bir baktım %15 20 arasında içeride zarardayım. Bu gün şuan bunu yazarken %21lik bir düşüşte dünü de katarsak toplam da coin %30 bulacak bir düşüş gerçekleştirdi. Böyle devam ederse %50 yi bulacak gibi görünüyor. Şuan ne yapacağım konusunda kararsız kaldım zararı kesip daha da çok içeri girmeden parayı yarılamadan belki de yarıdan da fazla kayıp yaşamadan zararı kesip çıkayım diyorum. yada short pozisyonlarda işlem açarak yapabildiğim kadar zararı kapatayım diyorum. Sizce bu durumda ne yapayım zarar kesilmeli mi? yoksa beklenilmeli mi?
Telefonu Formatladım Gmail Oturum Açamama.
Merhaba arkadaşlar. Bu gün akşam vakti samsung telefonumu sıfırladım ve formatladım odin3 ile 4 tane gmail hesabım var ve hepsinde de google authenticator kuruluydu buna ek olarak da 2 adımlı doğrulama olan google istemli oturum açmada aktifdi telefona bildirim geliyor evet diyip oturum açılıyordu. Neyse bir kaç gün önce tüm hesaplarımda google authenticator kaldırdım ama diğer google istemli oturum açma aktif kaldı. Aynı telefon aynı kendi orijinal romu ama telefonu tanımıyor. hesaplardan 1 tanesi bilgisayarda da açık olduğu için ona erişimim var ayarlardan onun google istemini kaldırdım telefondan da oturumunu açtım. ama diger 3 hesaba nasıl erişim sağlayabileceğim ne yapabilirim. yedek kodları denedim 2 3 tanesini ama google authenticator kaldırdığım için kodlar sıfırlanmış yanlış kod diyor. hesaplarıma banka hesabım, e-devlet, faturalarım, elektrik, whatsapp yedeklerim, google keep notlarda önemli bilgilerim kodlarım önemli bilgi ve notlarım vs var. ne yapabilirim bir fikri olan yardımcı olursa çok memnun olurum.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Voip Telefon Hizmeti
Merhaba arkadaşlar. 5 6 ay önce kablonetten abonelik aldım ve ev telefon numaramı da kablonete taşıdım. Şuan kablonetten memnun kalmadığım için iptal ettirmek istedim ama ettiremedim 925 tl para istediler bende alt katımda ki kablonet sözleşmesi bitecek olan daireye nakil ettirdim. Şuan abonelik nakil yapıldı ama devir yapılmadı hala benim üzerimde şimdi ben numaramı geri almak istiyorum düşündüm ki numarayı kablonetten iptal ettirip telekomun havuzuna düşmesini bekleyip yeniden abonelik almak yerine ki bu 1 ay sürüyor bekliyorsun. Bende voip hizmeti veren bir firmaya taşıyayım diyorum. Böylece internet aboneliği değişse bile numaramı kesinti yaşamadan kullanmaya devam edebileyim diye düşündüm ve hangi firma iyi yada değil bilmediğimden dolayı (pek bu alanda hizmet veren firma bulamadım) sizlere sormak istedim.
İleride mağdur olmak da istemiyorum bulabildiğim bir kaç firmanın şikayetlerine baktım durduk yerde numara kapatmalar, abonelik sonlandırmalar, haksız yere belli bir miktar borç çıkartıp numaraya el koymalar gibi gibi şikayetler okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu tarz şeyler yaşamak mağdur olmakta istemiyorum eğer güvenli değil ileride sorun yaşarsın derseniz hiç bulaşmadan süperonline taşıyacağım.
(Bu arada bir kaç gün önce açtım konuyu biraz uzun ve karmaşık bir şekilde sorunumu dile getirdiğim için yeniden düzenledim mesajımı.)
CPU Sorunu ve Performans düşmesi
|
Orjinal Oyun Bilgilendirmesi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.457 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar