Herkese Merhaba,
Üniversitemin konukevinde kalıyorum tek kişilik otel odası gibi düşünebilirsiniz ama odalar temizlenmiyor. Toz hassasiyetim olduğu için ve düzenli temizlik yapmaya zaman ayıramadığım için yerler için bir robot süpürge kalan yerler içinde bir el süpürgesi almayı düşünüyorum. Oda şu şekilde
13-14 m2
Halı yok
Tüm mobilyaların ayakları yüksek robot süpürge altlarına girebilir
Ayakkabılarımı odanın içinde girişinde çıkardığım için kolay toz toprak taşınıyor.
robot süpürgeden beklentilerim şu şekilde
Hem süpürme hem silme özelliği olsun
2 günde bir belirtilen saatte otomatik temizlik yapsın
Hepa filtre olsun
Sarf malzeme gideri (toz torbası, döner fırça, batarya vs) düşük olursa iyi olur
Ekstra olarak toz torbasını kendi boşaltan ıslak temizleme bezini kendi temizleyen modeller falan varmış bunlar bütçemi çok yükseltir diye düşünüyorum.
El süpürgesinden beklentim ne olmalı çok bilmiyorum bile.
Robot süpürge için bütçem 10-15 bin civarı ama daha uygun ya da değecekse fp ise daha pahalı bişey de alabilirim
Her türlü tavsiyeye açığım herkese iyi forumlar.
Kredi çekip kredi kartı borcu ödenir mi?
Merhaba,
Yeni üyelere özel olan farklı bankaların 10k 20k verdikleri krediler ile mevcut bankamın kredi kartı borcunu ödeyebilir miyim?
Kredi çekmeye ihtiyacım yok ama hem kredi işlerin öğrenmek, hem kredi skorunu arttırmak için böyle bişey yapmak mantıklı mı? Kredi ya da nakit avansla altın vs alınabiliyor mu?
Temmuz zammıyla 65k civarı bir aylık gelirim var temmuz öncesi 45kidi. 6 aydır kredi kartı kullanıyorum her ay ödemelerimi düzenli yaptım. Üzerimde ev-araba yok. Bu krediler bana çıkar mı çıkmama ihtimali var mı?
Enpara ve akbanktan kredi/nakit avans çekmeyi düşünüyorum yeni üyelik kampanyası dahilinde. Tavsiye eder misiniz?
Cevap veren herkese teşekkürler.
Kolay kırılmayacak telefon
Selamlar arkadaşlar,
7 yıldır samsung j7 prime kullanıyorum. Sık sık yere düşürüp ekran camını kırıyorum maalesef.
Ekranı kolay kırılmayacak bir telefon arayışındayım. Zırhlı telefonlar gördüm ama emin de olamadım. Oyun falan oynamam telefonda performans beklentim pek yok. Kamera iyi olursa iyi olur, makro çekim için özellikle. Aradığım ana kriter sağlam olması. Bütçe konusunda esneğim 30 bine kadar çıkabilirim ama 15-20bine halledebilirsem daha mutlu olurum.
Merhaba arkadaşlar,
Proje bütçesinden alacağımız, arazi çalışmalarında yanımıza götüreceğimiz bir bilgisayara ihtiyacımız var. Genel olarak excel işi için kullanılacak sanıyorum. Google earth pro benzeri programlar da açmamız gerekebilir.
Proje bütçesine Asus zen 13 yazılmış ama fiyatlar arttığı için şuan onu almamız mümkün olmayabilir.
20 30k bandında, taşıması kolay, tercihen şarjı hemen bitmeyen f/p ürün tavsiyeniz ne olur?
Arkadaki çocuğu siler misiniz?
|
Sevecek insan nasil buluyorsunuz?
|
.
|
Evcil kirpi aldım yardım pls
|
Sivilce ilacı hk.
|
içimi kolay ucuz şarap tavsiyesi??
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.246 (Bu ay: 146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO