Şimdi Ara

Kredi çekip kredi kartı borcu ödenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni üyelere özel olan farklı bankaların 10k 20k verdikleri krediler ile mevcut bankamın kredi kartı borcunu ödeyebilir miyim?

Kredi çekmeye ihtiyacım yok ama hem kredi işlerin öğrenmek, hem kredi skorunu arttırmak için böyle bişey yapmak mantıklı mı? Kredi ya da nakit avansla altın vs alınabiliyor mu?

Temmuz zammıyla 65k civarı bir aylık gelirim var temmuz öncesi 45kidi. 6 aydır kredi kartı kullanıyorum her ay ödemelerimi düzenli yaptım. Üzerimde ev-araba yok. Bu krediler bana çıkar mı çıkmama ihtimali var mı?

Enpara ve akbanktan kredi/nakit avans çekmeyi düşünüyorum yeni üyelik kampanyası dahilinde. Tavsiye eder misiniz?

Cevap veren herkese teşekkürler.

• Şu dönemde faizsiz verilen parayı hiç kaçırmayın. Zaten geliriniz de iyi ödeyememe gibi bir durum da olmaz. Ama dikkat edin faizsiz verilen bu kredilerde bazen kandırmaca olabiliyor. Kredi sözleşmesine size çaktırmadan telefon sigortası gibi bir şey ekleyip çektiğiniz krediden 1000 lira kesip parayı öyle yatırıyorlar.

Çektiğiniz krediyi kredi kartına yatırmak yerine farklı bir yatırım için de kullanabilirsiniz. Banka üzerinden yatırım yaptirmayabilir çünkü kredi çekerken çektiğiniz krediyi borsa altın yatırım fonu gibi araçlarda kullanmayacığınızı beyan ediyorsunuz. Parayı çekip fiziki altın alabilir ya da farklı hesaplara aktarıp orada değerlendirebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krediyi çekmek mantıklı kart borcunu kapatmak mantıksız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.