TP-Link TD-W8960n V5 routeri, H300s modemime Ethernet kablosu ile LAN Portuna bağladım.(H300s modemimde herhangi bir Wi-Fi hız sınırlama özelliği yok)
Misafir ağı üzerinden hız sınırlamaya çalışıyorum fakat koyduğum hız limitleri Wi-Fi hızını etkilemiyor. Telefonumda misafir ağına bağlıyım ve yine de alabileceğim en yüksek hızı alıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? İnternet hızım 57.5 Mbit/s,upload hızım 8 mbit/s. Wi-Fi'ya vermek istediğim hız ise 35 mbit/s download, 2mbit/s upload. 2. resimdeki hıza 1kbps yazsam bile değişmiyor.
Vodafone Net Kasıtlı İnternet Yavaşlatma
Selam arkadaşlar, Vodafone Net sahibiyim. İnternet hızının kasıtlı olarak düşürüldüğünü düşünüyorum. Saat "20:00 ile 24:00" arası 55Mbps olan hızım 3-4 Mbps'ye sabitleniyor. Bu yavaşlatmayı bilerek yaptıklarını düşünüyorum, çünkü tam akşam 20:00'da başlayıp 24:00'da normale dönüyor. Bu zamanlar dışında hızım normal değerlerde. 2 kere teknik ekip yollamışlar, ikisinde de çözemediler. 2. Kez yolladıklarında teknik ekipten arkadaş beni aradı ve hat değerlerinizde sıkıntı yok (zaten kontrol ettikleri saat 15:00 civarı o saatlerde zaten sorun yok), sorun Vodafone'dan kaynaklı dedi. Birkaç yıldır Vodafone Net'ten memnundum fakat son 1 aydır bu sorun düzeltilemedi.
Ne yapmam gerekiyor müşteri hizmetlerini 4 5 kere aradım aramak fayda etmiyor.
V-sync gecikme yaşatır mı.
|
Logitech z333 ses kendi kendine gidiyor
Adeta alet kendini uyku moduna alıyor. Ses ayarlama kontrolcüsündeki ışık kısılıyor ve hoparlörlerden tık diye ses gelip ses gidiyor. Tuşundan kapatıp açınca geri geliyor. Belli bir süresi falan yok. Bazen film izliyorum hiç gitmiyor, bazen ise 30 dakika internette dolaştığımda ses gidiyor bir anda. Logitech'e mesaj attım dönüş olmadı.
Bahsettiğim kontrolcü:
Bilgisayarım donuyor.
|
GTX760 psum yeterlimi ?
İlgi Alanları: Bilgisayar
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 314
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 26.099 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El