iPad mi MacBook mu ?
Sevgili dostlar herkese iyi forumlar, ben hali hazırda iPad 10. Nesil kullanıcısıyım lakin şu sıralar aklımda iPad’i bir MacBook ile değiştirme düşüncesi var. Kullanım amacım ikisinde de aynı, hobi olarak kullanıyorum öyle yaptığım spesifik bir çalışma yok sizce bunu yapmam ne kadar mantıklı olur ? Yoksa iPad’e bir klavye takıp geç mi dersiniz ? Herkese cevapları için şimdiden teşekkürler !
Bilgisayarım Açılmıyor
|
LAPTOP TAVSİYE
Arkadaşlar selamlar, maksimum 15.000 TL'ye kadar önerebileceğiniz laptop önerilerinizi bekliyorum. Daha çok oyun odaklı olarak kullanılacak Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..
Laptop Tavsiye
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim umarım hepinizin keyfi yerindedir :)
Sizlerden ricam şu; bana bir laptop lazım olabildiğince uygun fiyatlı, cs go ve buna benzer oyunları yüksek ayarda oynatabilmeli. Siz tecrübe sahibi hocalarıma güveniyorum. Şimdiden teşekkürler..
Bu Sisteme Windows 11 Yüklemek Mümkün mü?
Herkese iyi forumlar öncelikle, sistem özelliklerim aşağıdaki resimlerde mevcut ve ''Bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliğini desteklemelidir'' uyarısı ile karşılaşıyorum. Sistem bilgisinden baktığım zaman ''güvenli önyükleme durumunun karşısında desteklenmiyor'' yazıyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba? Eğer varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Soğutucu Önerisi
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Güncel olarak kullandığım sistemim (aşağıda fotoğrafta görmüş olduğunuz sistem) GTA 5, Sniper Ghost Warrior, COD Ghost vb. güç isteyen oyunlarda çok fazla ısınıyor. Ekran kartı değerleri 80° - 85° leri görüyor. Sorum şu ; Kullandığım ekran kartının ve işlemcimin maks dayanabileceği ve sağlıklı bir şekilde çalışabileceği sıcaklık değerleri nelerdir? Değiştirmem gereken parça var mıdır varsa ürünü bana link üzerinden önerir misiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Oyunlar şu an yüklü olmadığı için fotoğraflarını yükleyemedim
GTA 5 Yürümeme Sorunu
|
Bilgisayar Kapalıyken Işıkların Açık Kalması
|
|
Monitör Tavsiyeleri
|
Meslek: İnşaat teknikeri
İlgi Alanları: Bilgisayarlar, kişisel gelişim kitapları, filmler
alareslatsol |
alareslatsol2 |
Bilgisayarla uğraşmayı seven bilgisayarı yettiğince oyunlar oynayan biri |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.109 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware