EA FC24 Sözleşme Yenilenmiyor - Oyuncu Kariyeri
Arkadaşlar Beşiktaşta devam etmek istiyorum ama sadece kulüp değiştir çıkıyor sözleşme yenilenmiyor. Bi kaç forumda daha gördüm aynı problemi yaşayanları. Bu sorunu nasıl çözerim?
EA FC 24 Oyuncu Kariyeri
Arkadaşlar oyuncu kariyerinde milli takıma çağırılmak gibi bir durum var mı? Ben uyruk olarak Türk seçmiştim, bu modda milli takıma çağırıyorlar mı oyunda bilgisi olanlar aydınlatabilir mi
Arkadaşlar merhaba, bu konu her yıl ayrı ayrı açılmış ancak teknoloji sürekli gelişiyor ve değişiyor. Sizce hibrit makineler mi yoksa ayrı ayrı almak mı daha avantajlı veya faydalı olur? Öncelikle kirada oturuyorum, şu an için yer problemim yok ancak ileride ne olur bilemem o yüzden hibrit makineleri tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak bir yandan da hibrit makinelerin sağlıklı olmadığı genel kanısı var, hem kedimiz var malum ister istemez elbiseler tüy oluyor hibrit makinedelerde kurutma makinelerinde bulunan tüylerin toplandığı bir hazne yokmuş diye gördüm bazı yerlerde.
Sizin öneriniz ne olur? Hangi markalar tercih edilebilir. Bütçe problemim yok, sadece doğru ürünü almak istiyorum. Fikirlerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2022 C3 Dahili GPS / Navigasyon Kablosuz Bağlantı Hk.
Arkadaşlar Merhaba,
Bildiğiniz gibi bu araçta Android veya iPhoneları kablo ile bağlayarak telefon yansıtılıyor, aplikasyon yardımıyla navigasyon kullanılıyor. Avrupa versiyonlarında citroenin sitesinden tomtom uygulamasını indirip aracınıza yükleyerek dahili navigasyon kullanabiliyorsunuz.
Bu araçlarda dahili gps olmadığı için bu uygulamayı yapamıyorum, servise sormadım ancak sonradan gps taktırılarak harita uygulaması araca yüklenebilir mi? Bilenler aydınlatabilir mi?
2022 C3 Çarpma Riski Algılama Sistemi Arızası
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2022 C3 Shine paket 110 EAT6. Aracı alalı 1 hafta olmadan bir arıza uyarısı aldım, İstanbul içi seyir halindeyken hem Çarpma Riski Algılama Sistemi Arızası hem de Otomatik Frenleme Sistemi Arızası uyarısı verdi, ekranda da ikaz lambası sabit yanıyordu. Bu olay dün gerçekleşti ve şu an bu durum yok. Yine de canım sıkıldı sebebi ne olabilir? Servise gideceğim ancak belki aranızda yaşayanlar vardır.
AMD Ryzen 9 3900x Sıcaklık Değerleri
20000TL Sistem Tavsiyesi
|
|
|
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 543
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.328 (Bu ay: 1.223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar