Şimdi Ara

Oyun için 5-10Bin TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En az 5-6 yıl götürecek, en sağlam oyunları ultra seviye de rahatça oynatacak bir laptop önerir misiniz? Bütçe 5-10Bin tl aralığı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi hocam aralıgı daha küçültmeniz lazım.5 bintlye gtx 1050 alirken 10 bin tlye 1060-1070 alabilirsiniz.sizin ne istediginize baglı.
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki maksimum limit 10Bin TL, illa hepsini harcamaya gerek yok :) Şimdi Mafia III, GTA V gibi ve gelecek dönemlerde bunlardan daha üst düzeyde gelecek oyunları en iyi çözünürlük ve performansta açabilecek bir laptop istiyorum. Ve bu laptop bu şartlarda beni 5-6 yıl idare etmesi lazım. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGenovese

Hocam tabi ki maksimum limit 10Bin TL, illa hepsini harcamaya gerek yok :) Şimdi Mafia III, GTA V gibi ve gelecek dönemlerde bunlardan daha üst düzeyde gelecek oyunları en iyi çözünürlük ve performansta açabilecek bir laptop istiyorum. Ve bu laptop bu şartlarda beni 5-6 yıl idare etmesi lazım. Ne önerirsiniz?

O zaman 1060 ya da 1070 li bir model bakmanız iyi olacaktır.Monster da ucuz gayet ama kasa kalitesi yok diyorlar.msi bakabilirsiniz.bir çok yerde bir çok farklı fiyata satılıyor.Araştırın

http://www.hepsiburada.com/msi-ge72vr-7rf-apache-pro-404xtr-intel-core-i7-7700hq-2-8ghz-3-8ghz-32gb-1tb-256gb-ssd-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000032KTJ

http://www.hepsiburada.com/msi-ge62vr-6rf-apache-pro-076xtr-intel-core-i7-6700hq-2-60-ghz-3-50-ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001P0TE

ben bunları bulabildim.

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler, Monster'da daha iyi özelliklerde daha uygun pcler gördüm ama kasa kalitesi yok derken? 7-8Bin veripte kalitesiz bir şey almakta istemem..
  • quote:

Önerileriniz için teşekkürler, Monster'da daha iyi özelliklerde daha uygun pcler gördüm ama kasa kalitesi yok derken? 7-8Bin veripte kalitesiz bir şey almakta istemem..

Ben de okuduklarımı söylüyorum herkes monsterlar kalitesiz diyor bilmiyorum valla :(
  • quote:

Dün Vatan'dan KDV indirimiyle MSI GE72vr aldım. 1060 olan model bu. Buna benzer bir indirimle 1070li bir laptop alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Ne kadar verdiniz hocam
  • quote:

Ne kadar verdiniz hocam

6200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • https://forum.donanimhaber.com/8000-liraya-kadar-arac-ariyorum-bakar-misiniz--108363771#108363771

8000 liraya şahin bakarken oyun laptopuna geçiş.. başarılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.