ÇÖZÜLEMEYEN 0x00000116 HATASI
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce yeni bir MSI marka desktop pc aldım, aldığımdan bir müddet sonra durduk yere yeniden başlatma sorunu çıktı, nadir olarak bazense günde 2-3 defa yapmakta, şöyle ki ekran kararıyor ve yeniden başlıyor ya da öyle saatlerce siyah ekran kalıyor, denemediğim yapmadığım yöntem kalmadı yetkili servise bile yolladım 1.5 hafta test ettiler ve bizde hiç olmadı deyip geri gönderdiler, en son Windows 11 pro yerine home kurdum ve yaklaşık 10 gün hiç sıkıntı olmadı ta ki bugüne kadar, bugün gene ekran karardı ve sistem yeniden başladı eke minidump dosyasındaki hataları ekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
NOT: Bios, ekran kartı sürücüsü, windows güncellemeleri hepsi güncel artı olarak stres testlerini sıkıntı olmadan yapıyor.
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2-3 hafta önce Msi marka yeni bir desktop pc aldım. Herşey çok güzel vs derken, bilgisayarın başında olmayınca bazen kendi kendine ss'deki hatalar yüzünden restart attığının farkına vardım. Pc'yi kullanırken hiçbir sorun yok sadece boştayken oluşan bir hata ve işin garibi bir hafta boyunca hiç yapmadığı da oldu fakat bugün 2 kere tekrar restart attı. Sizce sorun tam olarak neden kaynaklanmakta, baya bir araştırma yaparak bir takım yöntemler denedim ama işin içinden çıkamadım, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, desktop bilgisayarımda sıkıntısız çalışan 4 tb seagate taşınabilir harici disk dünden beri stabil çalışmıyor, başka pc'de hiçbir sıkıntı yok gayet düzgün çalışıyor, herşeyi denedim başka usb portu, kablo, lowlevelformat, sürücü güncellemeleri, hdtune'dan kontrol ettim hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bazen çalışıyor bazen hiçbirşekilde yanıt vermiyor donuyor vs. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
ASUS USB 3.0 PORTU HDD SORUNU
|
ASUS USB 3.0 PORTU HDD SORUNU
|
The Ren & Stimpy Show Altyazı
|
DENEMEEE
|
Uygun Olmayan Başlık
|
|
SİLİNEBİLİR
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 889
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 40.037 (Bu ay: 566)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun