TurkNet sorumsuzluğu
Olayın başlangıcı şudur yaklaşık olarak 13 yada 14 Eylülde evimde İnternet gitti dsl ışığı bile yanmıyor o derece gitti yani
Kendilerine mesaj attım ayın 30na kadar turk telekom çalışma yapacakmış beklemekten başka çaremiz yokmuş
Neyse sabırla bir süre bekledim en azından 5 gün ama gelip çalışan yok dolap bizim dükkanımızın yanında açan bile yok diyorum bakım bu işte bir terslik var bulunduğum bölgede bir çalışma yok anlatıyorum var diyip yolluyorlar
Kardeşim şu turk telekom ile iletişime geçin nerde çalışma varmış ben gidip bakayım diyorum ya gözlerimle göreyim evet adamlar alt yapı çalışması yapıyor diyeyim yok.
Doğma büyüme buralıyım esnafım gelip gidine soruyorum ben mi gözden kaçırdım bir yerde çalışma yapıyolar mı gören duyan var mı diyorum o da yok
Tam tamına 15 günü geçik rezil bir şekilde yönettiler olayı en son beni arayan hıyarın dediğine göre eğer ayın 30na kadar gelmezse turk telekoma yaptırımları olacakmış banane senin yaptırımından oğlum dalga mı geçiyorsun rezil olan ben fatura ödeyen ben ama yaptırım yapıp para alacak olan TurkNet yıllarca kullandım memnundum ama şu son olayda sıçtı sıvadı artık
Genel müdüründen bölge müdürüne çalışanından bana cevap yazdığınız klavyeye kadar allah hepinizin belasını versin inşallah biriniz ile yolum bir daha karşılaşmaz sülalesini laciverte boyarım
Herkese merhabalar öncelikle
Daha önceden gitar için aldığım amfiyi artık bir nevi ses sitemi olarak kullanıyorum modeli nux mighty 40bt kendisinin bluetooth bağlantısı var ve aux ile ses girişi yapabiliyorum
Bluetooth bağlantısı ile ses gecikmesi oluyor birşeyler izlerken oynarken aşırı rahatsız verici durum olduğu için kullanamıyorum
Bu yüzden kaliteli aux kablosu aldım anakarta bağladım ancak çok yüksek cızırtı yapıyor
Kasanın önünde ki kulaklık kısmına bağladım yine çok yüksek cızırtı yapıyor
Aynı kabloyu telefona bağlıyorum en ufak bozulma olmadan ses alabiliyorum
Kulaklığımda kulandığım orta halli markasız ses kartına taktım yine aynı cızırtı
bunu nasıl çözebilirim
Sulu şömineler hakkında
Merhabalar sulu şömine kullanan arkadaşlar varsa kısa bir yorum alabilir miyim?
Ne kadar alanı ne kadar zamanda ısıtıyor yeterli midir?
Yalıtım ve diğer akla gelebilecek özel bilgiler hakkında da yazabilirseniz çok sevinirim
A haberin yutup şubesi
İnsanları tamamen zıtlaştırma amacı olan ismini unuttuğum ama haber spikerliği yapıp ver mehteri ver diye bağıran insanın az torpillisi, internet şubesi kendisi. Beyin niyetine beyinciğini kullanan insanlara seslenen ve bunu rahatça gördüğümüz bir kanal cidden utandım
COD:MW Oynarken disk kullanımının %100 olması
|
Sizce ne yapmalıyım? (AMD OBS İÇERİR)
|
Kablo yetişmedi
Android uygulaması geliştirme
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 840
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 13.745 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar