Yaklaşık 10 günlüğüne memlekete gideceğim, internet bağlantısı olmayacağı için oyun tavsiyesi istiyorum. Aşağıdaki oyunların daha önce oynadım, benzerlerini yazarsanız sevinirim.
The Long Dark.
Raft.
Stardew Valley.
My summer car.
ETS 2
Teşekkürler.
Acemi birliği buraya çıktı, 1 ay tahammül ettikten sonra başka yere şutlayacaklar. Kısa dönemini burada yapmış olanlar birlik ile ilgili bilgi verebilir mi? İnternette yazılanlara bakılacak olursa baya sıkıntılı bir yer diyorlar. Sürgün birliği diyen var, yarısı RDM'li diyen var, asker ihtiyacında suriyeye ilk takviye yapılan birlik diyen var. Nedense pozitif yorum yapan kimse yok.
Ayrıca bu birlik en çok hangi usta birliğine gönderim yapıyor. Yani usta neresi olur konusunda ihtimalleri bilenler var mı?
Yedek Subay Olma İhtimali
Merhaba,
Askerlik durumumu güncellettirdim. Sistem 21.04.2021'e kadar askerlik ile ilgili ilişiği yoktur dedi. Şubede çalışan kişi Mayıs celbinde gideceğimi söyledi. Asal sitesinde yer alan Mayıs celp tarihleri:
Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup) 19, 20, 21 Nisan 2021
Erbaş/Er (2nci Grup) 18, 19, 20 Mayıs 2021
Erbaş/Er (3ncü Grup) 14, 15, 16 Haziran 2021
Burada yazılanlara göre benim yedek subay olma ihtimalim sanırım kalmıyor. Yedek subay sevk tarihi benim tecil süresinin bitişine denk geliyor. Sizce ihtimal var mı?
Hangi Celbe Yetişirim?
Merhaba,
Askerliğim hasta sevk erteli olarak tecil edildi. 26.02.2021 tarihinde rapor sona erecek. Bu tarih dolmadan elverişlidir raporu alamadığım için mecbur Mart ayının ilk haftasına kalacak. 3-4 Mart gibi elverişlidir raporumu askerlik şubesine teslim edersem Mayıs celbine yetişir miyim? Yoksa Ağustos celbine mi kalırım? Normalde Mayıs celbi için son tarih Şubat ayının sonu ancak istisna olabilir mi?
Tecrübe etmiş arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Askerliğim hasta sevk tehirli olarak 28.02.2021'e kadar ertelenmişti. Askerlik şubesini aradığımda bu tarihten önce gelseniz dahi işlem yapamayız, 28'inden sonra 15 gün içerisinde (en geç 15.03) tekrar kurul raporunu bize getirmen gerekiyor dediler.
Askerliğe elverişlidir raporunu aldıktan sonra Mayıs celbine yetişir miyim? Şayet Ağustos celbine kalırsa bedelli ücretini yatırmam için son tarih nedir? Elverişlidir raporunu verdikten sonra büyük ihtimalle askerlik durumu ''sınıflandırılmamış yükümlü'' veya ''sınıflandırılmış, sevk bekliyor'' olarak güncellenecek.
Teşekkürler.
|
2020 Bedelli Askerlik Başvurusu
|
Lenovo V570 Wi-Fi bağlantısı kopuyor
|
Bulgaristan D Tipi Vize Yardım
|
Zaman her şeyi çözer, şu beklemek olmasa... |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 169
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.533 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic