Acemi birliği buraya çıktı, 1 ay tahammül ettikten sonra başka yere şutlayacaklar. Kısa dönemini burada yapmış olanlar birlik ile ilgili bilgi verebilir mi? İnternette yazılanlara bakılacak olursa baya sıkıntılı bir yer diyorlar. Sürgün birliği diyen var, yarısı RDM'li diyen var, asker ihtiyacında suriyeye ilk takviye yapılan birlik diyen var. Nedense pozitif yorum yapan kimse yok. Ayrıca bu birlik en çok hangi usta birliğine gönderim yapıyor. Yani usta neresi olur konusunda ihtimalleri bilenler var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FordcuGocaHerif -- 16 Nisan 2021; 11:2:35 > |
5 İNCİ ZH.TUG. KH./GAZİANTEP MERKEZ ŞAHİNBEY/GAZİANTEP 3. GRUP/HAZİRAN
-
-
-
ben de varım
-
Mayıs mi Haziran mi? -
haziran
-
2 Haziran 1 Mayıs toplam 3 kişiyiz.
-
Nasıl bir yerse çıkan doğru dürüst insan bulamıyoruz :)
-
Daha önce askere giden kime sorduysam acemiliği antep'e çıkanı ilk defa duyuyom dediler, baya sağlam bir film dönecek gibi ama bakalım.
-
Ben de oradan gelen biriyle denk geldim. Onun söylediği de acemilerin soylu üs bölgesinde toplandığı. Orası da sınır direkt yani . Değişik günler bizi bekliyor...
-
Benim bildiğim sözleşmeli erleri atarlar sınıra ya
-
Sınır karakolunda yapan normal er çok. Sınır ötesine göndermiyorlar sadece.
-
Sürgün birliği, RDM muhabbetini herhalde fantezi olsun diye gıcıklığına mı yapıyorlar bilmiyorum benim Tekirdağ çıktı aynı muhabbeti bana da yaptılar yok oraya sürgünleri, RDM'leri yolluyorlar dikkat et falan. El aleme sorsan her yere sürgünleri, RDM'leri yolluyorlar sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jujutsu -- 7 Mayıs 2021; 4:59:41 > -
Aynen, nereye baksam aynı muhabbet. Bana kalırsa yeni gideceklerin gözünü korkutmak için yapıyorlar ki birine kendi ağzıyla itiraf ettirmişliğim var :)
Harbi ruh hastası dolu bu memleket.
-
haziran 16 5 inic zh. tug. kh. gaziantep kaç kişiyiz ?
-
Seninle üç sanırım -
memleketler neresi
-
İzmirliyim ben -
-
Devrem Whatsapp grup u falan kurdunuz mu ?
-
Haziran'da gidecek arkadaşlar tercih sıralamanız nasıldı
Benzer içerikler
- en çok yedek subay alinan bölümler
- yedek subay maaşı
- göz tembelliği askerlik
- terhis belgesi sisteme ne zaman düşer
- muvazzaf astsubay yazılı sınav soruları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X