Türknet kullanmayın, kullandırmayın !!!
Arkadaşlar merhaba. Salı günü adslden ortalama 3mbit hız aldığım için ve bölgemde boş vdsl portu olduğu için vdsle geçmek istedim. Cuma günü internetim kesildi geçişiniz tamamlanmıştır diye. O andan itibaren 49 saattir internetim yok. En az 50 mesaj atmama rağmen türknet destek ekibi taslak mesajlarından başka hiçbir işe yaramamıştır. Telekom ekiplerine en ufak sözleri geçmiyor. Telekom ekipleri türknet arızalarını takmıyorlar bile. Adamlar oturdukları yerden sürekli otomatik olarak sorun müşteri kaynaklıdır diye bildiriyorlar.
Eğer sorunsuz bir bölgede oturmuyorsanız ki öyle bir yer var mıdır bilmiyorum kesinlikle türknet kullanmayın kullandırmayın. Böyle bir destek hizmeti olamaz. Adamlar sadece vakti geldiğinde kredi kartından fatura tutarını çekmekte ustalar. Başka bir şeyden anladıkları yok.
Siz siz olun 3 kuruş fazla verin desteği olan bir yeri tercih edin. Türknet kullanmayın, kullandırtmayın !!!
Bağlanamayan VDSL sonucunda mağdur edilen biz
Merhabalar. Evde 2 üniversite öğrencisi var. Sınavlarına çalışamıyorlar. Gerçekten çok mağdur durumdayız. Online işlemlerden en az 20 mesaj attım ama ilgilenen yok. VDSL geçiş talebinde bulundum. Dün akşam üzeri internetimiz kesildi. Sms geldi geçişiniz tamamlanmıştır diye ama ortada hiçbir şey yok. Var olan adsl internetimiz de gitti. Öğlen saatlerinde bir gelişme oldu açıklamada aşağıdaki arıza yazıyor.
Log : ARIZA MÜŞTERİ ANKASTRE KABLOSU KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
Hattımın kabloları dün adsl çalışır haldeykenki şekliyle bağlı. Bana yeni bir port verilmedi. Modem kurulumu için Kullanıcı adı adsl ile bitiyor ve şifre de hala aynı onlar da değişmedi. Kablolar da bağlı. Bina panosunda yeni kablo da verilmemiş bana. Sorun nerede hala anlamış değilim. Hiçbir şey yapılmıyor. Ne telekom ekipleri ilgilieniyor ne de türknet ilgileniyor. Vallahi çok yıprandım. Evdekiler de interneti vdsl e geçirdim diye beni sorumlu tutuyorlar. Sınavlarına çalışamıyorlar. Hattın değerleri aşağıdadır.
Olur da ilgilenirseniz destek numarası :40607367
Türk Telekom saha ekiplerine 2021011500081216177 numaralı arıza iş emrini ilettik.
Kaggle Üyeliği
|
Kaggle üyeliği
|
Galatasaray Sivasspor Maçına Öncelikli Bilet Talebi
|
|
Iphone sanal makine
|
Hdd Bios Yardımı
|
49UB830V Mu 49UB8320V mi ACİL
|
C de veri tipi hatası
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 11.658 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar