Selamlar dostlarım. Stoklara dün giren linkteki ultrabook'u dün forumdan bir arkadaşla sipariş ettik. Cihaz hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Muadiller 9500 TL'ye satılıyor. Ciddi bir fırsat gibi gözüküyor.
Lenovo Lenovo IdeaPad 5 Intel Core i5 1135G7 16GB 512GB SSD MX450 Freedos 14" FHD Taşınabilir BiLGisayar 82FE00K7TX
Cihazı satın alan @hia dostumuzun inceleme videosu;
Selamlar dostlarım,
Arkadaşım yakın zamanda bir ultrabook satın alacak. Cihazı da genel manasıyla gündelik işler arada sırada orta seviye oyunlar oynamak için kullanacak. Adı üstünde ultrabook gereksinimlerini karşılayan (8+ saat pil süresi, max 14 inc, hafif, ince) modellere yoğunlaştık.
Uyarı: SATIN ALACAĞI CİHAZIN TAMAMEN ALÜMİNYUM KASA OLMASINI İSTİYOR.
Bildiğiniz üzere m1 çipli air modeli 8800 ₺ şuan PT'de. Bu fiyatı baz alarak 9000 ₺ SINIR.
Kritik soru şu "bahsi geçen fiyatlara çıkıldığında yalnızca macbook mu tavsiye edersiniz?"
Bir diğer soru ise hiç 9000 ₺ civarlarına çıkmadan işini görebilecek bir cihaz mevcut mudur?
Arkadaşlar merhabalar engelli babam için dizi film izleyebileceği, ekran kalitesi iyi ve fhd, ses kalitesi iyi bir cihaz bakıyoruz. kararsız kaldığım için sizlere danışmak istedim. fiyatın 4800 lirayı geçmemesi çok önemli. panel ve ses kalitesi dışında diğer özellikleri önemli değil.
yardımlarınızı bekliyoruz.
En Hafif Oyuncu Bilgisayarları
Selamlar üstadlarım,
Aslında uzun süredir ultrabook modellerini inceliyordum. Ancak aklıma yatan modeller hep 10 bin lira bandında.
Yaptığım iş sebebiyle işlem gücüne ihtiyaç duymuyorum ancak arada bir mx ve onboard gpu'ların oynatamayacağı oyunlar da oynamak istiyorum. bu sebeple yönümü mobilitesi, panel kalitesi ve klavye konforu iyi bir gaming notebook gerekiyor.
Sizlerden ricam bu konu altında hem tartışma hem de öneri mahiyetli konuşmamız. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
|
|
Değerli Tavsiyelerinizi Alabililir Miyim ?
|
Kardeşime Doğum Günü Hediyesi Max 300 TL
|
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 258
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 31.786 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar