Şimdi Ara

Değerli Tavsiyelerinizi Alabililir Miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 yıldır kullandığım htc m8'ime artık katlanamadığım için veda edeceğim 2200-2300 lira civarında bir bütçem bulunmakta. Alacağım telefonda aradığım en önemli iki özellik ;

-Sarj süresi
    -Büyük ekran olmaması ( azami 5.7 inç )

Başlıkta da belirttiğim gibi, değerli tavsiyelerinize açığım..Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redaslan -- 12 Ekim 2018; 2:41:4 >

• Asus zenfone max pro yada asus zenfone5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj süresi uzun istiyorsanız bataryası 3500-3600 mA üzeri olan modellere bakmanız gerekiyor
    Fakat bu seferde işlemcisi zayıf(Snapdragon 630-636 gibi) performansı düşük modeller karşımıza

Ben size performanslı modelleri öneririm yine de
    Bataryaları 3000-3500 mAh arası

Nokia 8 (Kamerası vasat,incelemenizde fayda var)
    Sony Xperia Z1
    HTC U Ultra fiyat performans cihazı (distrübütör garantili 1900-1950 TL)
    LG G6
    S7-S7 Edge
    Mi Note 3 (son tercih)
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 12 Ekim 2018; 8:18:4 >
  • Htc'den devam etmek istersen U ultra alabilirsin.Ama kamera performansı iyi olsun dersen mi note 3 çok daha iyi bir seçim olur.
  • Perfomans istersen Honor play tam bir f/p cihazı,ince olsun dersen motorola moto z2 play,ucuz yollu bir şey arayayım dersen xiaomi mi a2 ve diğer ithalatçı garantili xiaomi modelleri.

• Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim lakin asus modelleri bütçemi bi hayli aşıyor
  • Hocam HTC cidden sevdiğim bir telefon fakat şarj konusunda mi note 3 mü yoksa htc mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redaslan -- 12 Ekim 2018; 16:20:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam Honor Play aynen Zenfone 5 gibi çok beğendiğim bir cihaz ancak bütçemi 300-400 lira daha aşmam gerekiyor. Xiaomi mi a2 şarj konusunda sınıfta kalmış sanırım.
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonla oyun oynayan biri değilim zaten..Saydığınız modeller içerisinde en uzun ömürlü ve en iyi şarj performansına sahip cihaz hangisidir ?
  • Pardon siz ekran fazla büyük olmasın demişsiniz,oyunlada aranız yoksa ;nokia 8 öneririm kendimede düşünüyorum o cihazı işlemcinin güçlü olması sadece oyun için değil genel performans içinde iyi olur.

İkinci mi note 3

Üçüncü olarak:s7 olabilir o da garantili ve edgenin ekran çabuk kırılıyor ama bu model biraz eskidi

Bunun dışında arkadaşın önerdiği u ultra şarj süresi en kötü telefonlardan

1700 civarına buşabileceğiniz xiaomi redmi note 5'de işinizi görür ama o fiyat civarında olursa yoksa nokia 8 ilede günü rahat tamamlarsınız ön kamerası iyi arka çok iyi değil

• Açıkçası yeni çerçevesiz, tamamı ekran olan telefonlar hiç ilgimi çekmiyor hocam. Mi note 3 de güzel cihaz eğer siyah rengini 2300 civarında bulabilirsem önümüzdeki hafta bakacağım.

Lg g6 eski bir model, samsung galaxy s7'ler de aynı şekilde sanırım en tercih edilesi nokia 8 ve mi note 3 gibi duruyor.
  • redaslan R kullanıcısına yanıt
    Mi note 3 biraz daha iyi
  • redaslan R kullanıcısına yanıt
    Telefonun uzun ömürlü olması batarya ömrü ve işlemcinin yıllar sonra halen size yeterli gelmesi ile alakalı bir durum.

Önerdiğim modeller arasında yapılan testleri incelediğimizde en uzun batarya ömrünü Samsung S7 edge verecektir.
    Diğer modeller 3 aşağı beş yukarı aynı batarya süresi verecektir.
    Batarya süresinin uzun olması kullandığınız yıllar süresi içinde daha az şarj etmeniz demektir, böylelikle bataryanız daha uzun ömürlü olacaktır.

İkinci kriter işlemci;
    İşlemci ne kadar güncel olursa sizi o kadar uzun süre performans yönünden memnun edecektir.
    Bu durumda ise snapdragon 835li Nokia 8 ve Sony Xz1 öne çıkmaktadır.

Tercih tabiki size kalmış.
    sizin göz zevkinize hitap etmesi de önemli
  • Nokia 8

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Dün biraz nokia'nın teknik problemlerini araştırdım çok sık ghost screen problemiyle karşılaşılıyormuş hocam.xz1 ile aynı fiyatlara asus zenfone max pro satılıyormuş 5000 mah batarya kapasitesi varmış. sizce düşünülür mü ?
  • Nokia 8' i zamanında herkese öneriyordum ama kendim bile almadım.. Çok sık ghost screen görülüyor. Sony zx premium kullanmış biri olarak sony den kesinlikle uzak dur derim. Bence kağıt üstündeki özellikleri biraz göz ardı ederek Samsung veya Huawei modellerine bakın bütçenize uyanı alın derim. Ben sony xz premium dan Huawei p smart a geçtim cok daha memnunum. Kağıt üzerinde çok daha alt seviye gibi görünüyor olsa da cok memnunum.

• Hocam s7 2400, edge ise 2700 civarlarında gidiyor..o fiyatlara çıktıktan sonra daha güncel bir cihaz tercih edemem mi sizce ? 2500-2600 bandında bir cihaz öneriniz var mı ?
  • Bütçen 2600-2700lere geldiyse Mi MiX2 güzel tercih olur.

Bütçe 2000 civarı ise nokia8

• nico1907 kullanıcısına yanıt
    çok beğeniyorum gerçekten mi mix 2'yi fakat kamerası sizce nasıl hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

Hocam s7 2400, edge ise 2700 civarlarında gidiyor..o fiyatlara çıktıktan sonra daha güncel bir cihaz tercih edemem mi sizce ? 2500-2600 bandında bir cihaz öneriniz var mı ?
    Açıkçası güncel telefon fiyatları ortada.. Ben ithalatçı garantili telefonlar ve kendi servis desteği bulunmayan markaları artik kullanmam ve kimseye de önermem. Mesela Sony, Nokia artik kimseye önerniyorum gerek kendi servis destekleri olmamasi gerekse telefon sektöründe ki konumu gereği. Sony TELESERVİCE ve KVK ile servisini devam ettirdiği sürece hic bir zaman gelişemez. Ki zaten bitti sayılır. Bu sebeplerden ötürü Samsung, Huawei, Apple benim favori markalarımdir. Bunlara ek olarak Asus ve Lenovo var ancak şuan onlar arka planda. Sana tavsiyem kağıt üzerindeki özellikleri okadar da önem sememen. Ben senin yerinde olsam J7 Pro veya J7 Prime 2 alırdım. Veya bulabiliyorsan eğer Samsung S7 alırdım. Yanı illaki 2500 liralık bir telefon almana gerek yok 1500 e J7 Prime 2 al bak rahatına.
    Ben mesela telefonun 4-4 luk olmasını isteyen biriydim bir sene öncesine kadar 5-6 bin lira bile verip bir telefon alabilecek düşüncedeydim. Ancak şuan kesinlikle böyle bir hata yapmam ve telefona 1500 lira civarında ancak para harcarim. Kamerasi iyiymis peh. 6000 lira telefona vereceğime 2000 liraya bir telefon alirim f-p ürünü geriye kalan 4000 liraya profesyonel fotoğraf makinesi alir keyfime bakarim. İyiki şu fotoğrafçılık eğitimini almışım diyorum her alanda beni etkiledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 13 Ekim 2018; 15:46:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.