Şimdi Ara

Çakma iPhone 4 - Yorumlarınızı alabilir miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
56.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar 350-400 liraya bir telefon alacağım ben telefonu ;

iPhone'un uygulamaları önemli değil , ancak alacağım iPhone 4 Android 2.1 sistemli olucak.

Sürekli telefonla haşır neşir olan birisi değilim ancak günde 3 saat civarı telefondan müzik dinlerim.

Kamerası çok önemli değil 2.0 MP yeterlidir ( ki hemen hemen her iPhone 4 Çakması buna sahip )

İnternette güzelce dolaşmak isterim.

Sizce benim standartlarımda birisi Çakma iPhone 4 ile huzur bulabilir mi ?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 20 Haziran 2013; 21:02:11 >

• Cakma telefonla huzur bulabilen gormedm daha...amacn hava atmaksa ve canindan kiymetlyse al..cnku cakma telefonlarn sar degerleri cok cok yuksek..bana sorcak olursan bulasma , parani cope atma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Cakma telefonla huzur bulabilen gormedm daha...amacn hava atmaksa ve canindan kiymetlyse al..cnku cakma telefonlarn sar degerleri cok cok yuksek..bana sorcak olursan bulasma , parani cope atma..

Yorumun için çok teşekkür ederim :) Sar değeri hakkında bilgim var , ancak zaten öyle 3 sene kadar kullanmayı düşünmüyorum bana 1 sene kadar yetsin , yeter.Zaten Sar değeri en çok konuşurken vede telefon yanındayken sana etki ediyor , ben günde 2-3 görüşme yapan birisiyim ve müzik dinleme zamanları hariç yanımda bulunmaz uzakta durur , zaten lise son öğrencisiyim günümün yarısından çoğu okul ve dershane arasında geçiyor.Artık uygulamalar sağolsun okulda ve dershanede telefon kullanmak yasak.

Çakma telefona deneyim etmiş kişiler tanıyorsanız onlar ne gibi şeylerle karşılaştılar onuda belirtirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 16 Kasım 2010; 0:04:42 >

• Nedir bu hava atma sevdası anlamıyorum. Sağlığın ve paran değersiz mi kardeşim? Hiç bulaşma çakma telefonlara, parana da yazık, sağlığına da....
  • Yorumunuz için teşekkürler Önceden iPhone çakma hakkında deneyiminiz var ise durduk yere bozulan bir telefonmudur ? Yani düşürmesem etmesem birgün müziği açsam ama çalmasa böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyim ?
  • Sar değerinden tut da, malzemenin kalitesiz ve insan sağlığına zararlı maddelerden üretilmiş olmasına kadar, programların çoğunun görsel (sadece ikon) olmasından tut da, birçok özelliğinin de yetersiz veya vaad edilenden alakasız olmasına kadar uzanan sıkıntılı cihazlar bunlar. Donanım va yazılım arızaları çok kısa sürede ortaya çıkabiliyor. Servis ve garanti konusu da Allah'a emanet...:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Sar değerinden tut da, malzemenin kalitesiz ve insan sağlığına zararlı maddelerden üretilmiş olmasına kadar, programların çoğunun görsel (sadece ikon) olmasından tut da, birçok özelliğinin de yetersiz veya vaad edilenden alakasız olmasına kadar uzanan sıkıntılı cihazlar bunlar. Donanım va yazılım arızaları çok kısa sürede ortaya çıkabiliyor. Servis ve garanti konusu da Allah'a emanet...:(

Belki incelemişssinizdir ilk Android 2.1 sisteme sahip iPhone

http://www.youtube.com/watch?v=FYQSmrl1cC0&feature=player_embedded

bana çok cazip gelmişti videodada gördüğüm kadarıyla gayet kaliteli duruyordu ancak , garanti konusunda gerçekten Allah'a emanet birşey...

Olmazsa 200 lira fazla verir LG GT540 alırız yahu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın alma paranı çöpe at daha iyi
  • 5 MP Cam ve Gerçek iPhone 4 olduğunu idda ediyor arkadaş tek farkı ise garantisi yokmuş Yurt Dışı Kayıtlı vs. vs.

Neler düşünüyorsunuz ? 250 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 16 Kasım 2010; 0:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Cakma telefonla huzur bulabilen gormedm daha...

bu kadar
  • forumda veemre var bir ona sor o kullanıyor gerçekten çok memnun baya bir kullanmış compeq capacitivi gerçekten çok ilgililer bir araştır bayramdan mutsuz olan kimseyi görmedim pm at arkadaşa yardımcı olur sana
  • tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Sar değerinden tut da, malzemenin kalitesiz ve insan sağlığına zararlı maddelerden üretilmiş olmasına kadar, programların çoğunun görsel (sadece ikon) olmasından tut da, birçok özelliğinin de yetersiz veya vaad edilenden alakasız olmasına kadar uzanan sıkıntılı cihazlar bunlar. Donanım va yazılım arızaları çok kısa sürede ortaya çıkabiliyor. Servis ve garanti konusu da Allah'a emanet...:(

Belki incelemişssinizdir ilk Android 2.1 sisteme sahip iPhone

http://www.youtube.com/watch?v=FYQSmrl1cC0&feature=player_embedded

bana çok cazip gelmişti videodada gördüğüm kadarıyla gayet kaliteli duruyordu ancak , garanti konusunda gerçekten Allah'a emanet birşey...

Olmazsa 200 lira fazla verir LG GT540 alırız yahu...

bu videodaki ürünü türkiyede bulabilirmiyiz

• Çakma Ürünlerden Kesinlike Uzak Dur. Eğer Bütçen 200-500 TL Arasi İse Nokia X3 Touch And Type - Nokia 5800 - Samsung Monte - Samsung Star Wi-Fi - LG GT540 - Samsung Wave 525 Önerebilirim. Hiç Olmadi Nokia 5230 Alirsin 300 TL'ye.
  • Ben düşünmüyorum şu an çin telefon almayı ama bir arkadaşım sordu alacakmış bunu bulursa.

Bana kalırsa 300 ü nokia ya vereceğine androidli, süper hızlı, phone 4 aromalı bu tel çok daha mantıklı .en azından ben öyle yapardım .
  • EĞER VİDEODAKİ ÜRÜNü bulursam bende alırım on numara görünüyor, dokunmatik de iyi görünüyor...

önemli olan çift hattın aynı anda aktif olması, geniş ekran, video uygulamalarını açabilme, müzik dinleyip takılacak yüksek hafıza ile gerektiğinde veri aktarabilme,
    iphone benziyor diye aynısını çakmışlar diye almamak gibi bir düşünceye karşıyım, benım bu ürünü mazeret olarak almamam daki tek sebep garanti ve seri numarasının başka telefondan klonlanmış olma olaslığından dır.

şuan da kullandığım piranha zuma telefon da çin üretimi, 1,5 yıldır bende, sar değerinden haberim yok. bazen 1-2 saat de konuşmuşluğum olmuştur iş icabı, hiç başımın agrıdığını hatırlamam ki genelde başım ağırır

geçen hafta buna benzer garantili olanına bi bakim dedim, telefonda cam kırılma efektti vard, ben kilidi açmak için her hareket dişim de cam kırıldı inceleyemedim ama şekil güzeldi

• bu sitede airphone jailbreak satılmaya başlanmış.içinde bada işletim sistemi ve kendi app storu varmış.araştırmak lazım yılbaşından sonra baya yaygınlaşır sanırım çin sitelerini incele derim.buyur adres: http://sanalpazar.tk/urun_goster.asp?kimlik=336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinali123 -- 18 Kasım 2010; 16:34:52 >
  • ODA BİŞEYMİ SEN BİRDE ŞURDAKİ SELEFON İSİMLERİNE BAK
    http://saramobi.com/hiphone4.html
  • yok ben zaten türkiyeye gelen modelden bahsettim yoksa oho çin sitelirinde binlerce model var adamlar teleskoplu telefon çıkarmışlar ya düşünebiliyor musun
    iyi bir telefoncu buldum bakalım ucuz bir çakma n97 veya gpsli bir şey düşünüyorum.fiyatlarıda 200-250 arası 2 haftaya kadar gidip alıcam
    ayrıca güvenilir internetten satışında bu tip çin malı satıyor 371 adet satmış sadece 1inde kötü yorum almış bence gayet iyi araştırdım ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinali123 -- 18 Kasım 2010; 18:25:51 >
  • slm, bende kendime birtane cakma iphone ve ipad aldım ve cok güzel calişiyor, isterseniz sizde burdan bakabilirsinizwww.ucuzluk.ucoz.com
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.