Şimdi Ara

Çakma iPhone 4 - Yorumlarınızı alabilir miyim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
56.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakın alma kardeş çakma telefonlardan memnun kalan görmedik daha bozulunca yedek parça da bulunmuyo elinde patlar
  • Biraz reklam kokuyor gibi bu mesaj.....?

quote:

Orijinalden alıntı: mhlibc

slm, bende kendime birtane cakma iphone ve ipad aldım ve cok güzel calişiyor, isterseniz sizde burdan bakabilirsinizwww.ucuzluk.ucoz.com
  • Hava atmak için alıyorum diyosun ama azıcık iphone görmüş adam eline aldığı anda anlar onun çakma olduğunu geçen bi arkadaş bana nokianın e serisini aldım dedi verdi telefonu daha incelemeden tuşlarından anlaşılıyo bi kere çakma olduğu seninkininde kasasını geçtim menüsüne baktığın anda belli olur nasıl bi mantık seninki?
  • Dediğin gibi, görünümünden bile belli ediyor kendini, kötü malzemesi ile.....

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Hava atmak için alıyorum diyosun ama azıcık iphone görmüş adam eline aldığı anda anlar onun çakma olduğunu geçen bi arkadaş bana nokianın e serisini aldım dedi verdi telefonu daha incelemeden tuşlarından anlaşılıyo bi kere çakma olduğu seninkininde kasasını geçtim menüsüne baktığın anda belli olur nasıl bi mantık seninki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay
    Biraz reklam kokuyor gibi bu mesaj.....?

quote:

Orijinalden alıntı: mhlibc

slm, bende kendime birtane cakma iphone ve ipad aldım ve cok güzel calişiyor, isterseniz sizde burdan bakabilirsinizwww.ucuzluk.ucoz.com

Kesinlikle hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl
    Cakma telefonla huzur bulabilen gormedm daha...amacn hava atmaksa ve canindan kiymetlyse al..cnku cakma telefonlarn sar degerleri cok cok yuksek..bana sorcak olursan bulasma , parani cope atma..

+1
  • iphone 4 ün gerçeği abd de 500 dolar civarı. garanti yok. ırakta ise 1500 tl civarı. gelin size birebir çakmasını vereyim sıfır 140 tl. şarj cihazı, yedek bataryası, kulaklığı bilgisayar kablosu da var. kimse kandırmasın sizi iphone 4g gerçeği garantisizi 250 tl diye. abd de arkadaşım var orada bile 500 dolar. ben bulurum diyen varsa bana 250 tl den değil 250 dolardan 100 adet gödersin :)
  • Hocam git bütçene göre güzel bir orjinal al yat aşa
  • Youtube daki o cakma iphone u alirdim sonunda guzel seyler yapmaya basladilar gidip 5800 alacagima android telefon alirim daha iyi.bende htc desire var androidli cok memnunum gidin androidli tel alin gerisi yalan oldu artik
  • ÇAkma telefon asla alma yoksa her kulağına götürdüğünde zamanla tepenin gözleri filmindeki radyasyona uğramıs zombie kılıklı adamlara dönersin .D .D Şaka dedim ama gerçekten beyin hücrelerini öldürür.
  • Geçen lg arena vardı 450 tl ye çakma iphone alacağına böyle marka al
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk
    Hava atmak için alıyorum diyosun ama azıcık iphone görmüş adam eline aldığı anda anlar onun çakma olduğunu geçen bi arkadaş bana nokianın e serisini aldım dedi verdi telefonu daha incelemeden tuşlarından anlaşılıyo bi kere çakma olduğu seninkininde kasasını geçtim menüsüne baktığın anda belli olur nasıl bi mantık seninki?

Ben bir yerde kızın iphoneu var derken mesaj geldi ona. Bu cevap yazarken anladım ki sadece bizi değil kendini de kandırıyordu
  • hem kendıne yazık hem parana yazık bıde ustune rezil olursun uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Nedir bu hava atma sevdası anlamıyorum. Sağlığın ve paran değersiz mi kardeşim? Hiç bulaşma çakma telefonlara, parana da yazık, sağlığına da....

Çakma telefonla hava atmak
    Çok güldüm ya çakmayla havada mı atılıyor, ben utanırdım şahsen.
  • yüksek radyasyon!!
  • yok garanti yokmuş yok malzeme kötüymüş günde 150 mesj atn ve on yere yere düşüren biri olarak tel de hiç bi sorun yok serviside 2 yıl garanti intel iletişim bakıyor bilmeden kullanmadan atıp durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-km900-arena/ProductDetails.aspx?productId=telceplgkm900ar&categoryId=16001

bunu alsın
    çakmayla uğraşmasın

Sana katılıyorum hocam, ne uğraşıcaksın..

• çakma telefon almak yapılcabilinecek en aptalca davranış ... 10 dk konuşmadan sonra çok pis bir baş ağrısı yapıyor (aşırı radyasyon ) . telefonu kullandıkça sövüyorsun , dokunmatiğini kullanmayı denedikçe küfrediyor telefonu oraya buraya fırlatıyosun ( ama bir şey olmuyor telefon takoz :D ) kamera çekimi ayrı iğrenç , video çekimleri zaten batık ( fps sürünüyor ) . internette gezinmek iğrenç hiç bir siteye doğru düzgün giremiyorsun ... Git en dandik telefonu al , genede çakma alma !

ama birde pinphone var .D o olağanüstü bir çakma sitesi mitesi var internette , ünlü :D onunda 3gs i var fakat orjinal pinphone 3gs in fiyatı 400-500 civarı :D o paraya gider 5800 alırım .

kısacası git düzgün bir telefon al ! ÇAKMA TELEFON SAKIN ALMA !!!!
  • yurtdışı spot ürünlerden alabilirsin yine allaha emanet.

2.el ürün alabilirsin samsung wave falan uygun fiyatlarda şuan

500-600 lira verebilirim diyorsna Galaxy fit mini gibi cihazlar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 20 Haziran 2011; 18:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.