Şimdi Ara

Çakma iPhone 4 - Yorumlarınızı alabilir miyim ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
56.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çakma dokunmatik bir telefon kullanacağıma elimdeki 200 liralık samsung c3530 telefonu bin kere tercih ederim. neden mi?
    -bir kere asla reklamlarına tanıtımlarına inanma. eline aldığın, ekranına şöyle bir dokunduğun an kazıklandığını hissediyorsun.
    -daha önce de söylenmiş çakma olduğu hemen anlaşılır daha hava atamadan rezil olursun. mesela ben eski bir iphone kullanıcısı olarak hiç dokunmadan sadece kasasına bakarak bile anlayabilirim onun dışında da ekranının, işlemcisinin hantallığı, kasasında kullanılan malzemenin adiliği ele verecektir.
    -home tuşu ekranı bekleme tuşu çok çabuk aşınır kullanılmaz hale gelir.
    -radyasyon sorunu var bir de ki ondan da bahsedilmiş yukarıda.

özellikle dokunmatik telefonlarda ekran kalitesi çok çok önemlidir hele iphone'da neredeyse hiç tuş olmadığından ekranı doğru dürüst çalışmayan bir iphone kullanamazsın. o nedenle ben iphone'um gittikten sonra yeni telefon olarak ortalama altı bir dokunmatik telefon yerine sıradan tuşlu bir telefon seçtim, (yani aceleye geldi biraz bir süre idare etsin diye öyle istemiştim ama hiç pişman değilim) en azından dayanıklılık, şarj ömrü gibi özellikler açısından tatmin edici bir telefon, sorun çıkarmıyor, vs.

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4-g-s-32-gb-78003558/detay/

bıde bu telefona bakın vıdeosunuda koymus adamlar vıdeoda gorunene gore dokunmatıgı falan baya ıyı

• arkadaşın çakma ıphone u 20 cm yere düştu ve ekran paramparca oldu benım nokıa 5250 en az 5 10 kere yere duştu ve 2 yıldır kullanınıyorum sadece 1 cm bir çiziği var
  • Ona o kadar para verip çöpe atmaya gerek yok. Ama kafaya koymuşsun al havanı da atarsın. Biri eline aldığında çakma lan bu dediğin de ne diyeceksin
    Bırakın bu işleri. Sar değeri yüksek dandik telefonlar alıyorsunuz işiniz mi yok.
  • Arkadasım ben aldım geldi ama fabrika çıkışı olarak hatalıydı arka kapak kırık geldi , ben baktım wifi çalışıyor,kamerası çok güzeldi, dokunmatik çok hassasdı hemen algılıyordu internet sorunsuzdu geri gönderdim pazartesi beyazı gelcek bana çok iyiydi telefon tek sorun facebooktayken "Yetersiz Hafıza" sorunu bunun çözümünü biLen arkadasLar bana uLasabiLir mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKiLl58

Arkadasım ben aldım geldi ama fabrika çıkışı olarak hatalıydı arka kapak kırık geldi , ben baktım wifi çalışıyor,kamerası çok güzeldi, dokunmatik çok hassasdı hemen algılıyordu internet sorunsuzdu geri gönderdim pazartesi beyazı gelcek bana çok iyiydi telefon tek sorun facebooktayken "Yetersiz Hafıza" sorunu bunun çözümünü biLen arkadasLar bana uLasabiLir mi ??

Operadan veya kurduğunuz herhangi bir tarayıcıdan internete girerseniz bu hatayı vermeyecektir.Telefonun kendi tarayıcısını kullanmayınız.Saygılarımla...
  • Opera miniye girmeyi denedim ama ; Loading yazısından sonra hata gibi bir şey geliyor tam hatırlamıyorum ingilizce olarak o neden geliyor bilginiz var mı ? Bu arada birde sorum olacak bu foruma kayıt ücretsiz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKiLl58

Opera miniye girmeyi denedim ama ; Loading yazısından sonra hata gibi bir şey geliyor tam hatırlamıyorum ingilizce olarak o neden geliyor bilginiz var mı ? Bu arada birde sorum olacak bu foruma kayıt ücretsiz değil mi ?

KDV dahil 70 lira internet faturanıza yansıyacaktır.

Şaka yapıyorum tabii ki ücretsiz

• Tamam teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

ODA BİŞEYMİ SEN BİRDE ŞURDAKİ SELEFON İSİMLERİNE BAK
    http://saramobi.com/hiphone4.html

• paranı çöpe atma. 400 tl az bir para değil ama gerçek iphone'nin 1/5 i eder ancak. sar değerleri gerçekten çok yüksek ve çasbuk bozuluyor. mesele müzik dinlemekse, 50 - 60 tl ye alacağın bir mp3 çalarla dinleyebilirsin. bence, çakma iphone alacağına, orjinal, ucuz telefon al. telefonun havasından nolacakki? ben iphone kullanıyorum ama gerçekten ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum. mobilevoip ile yurtduşı sabit hatları ücretsiz arıyorum. gelen önemli maillerimden anında haberim oluyor. navigasyon olaragk işime yarıyor. yoksa onca parayı vermezdim. ama hiç bunlarla işi olmayanlarında iphone'ye para verdiklerini görüyorum. bir mala gerçek anlamda ihtiyacın varsa almanı öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=K4ULEr6dWjo&feature=player_embedded

Bu linkte, çakma iphone ile gerçek iphoneyi karşılaştırmışlar. Aralarındaki farkı görebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 12 Haziran 2012; 4:20:00 >

• Ya şey kusura bakmayın ama KONU 2 SENELİK!
  • ben sana samsung i8910 hd satayım :) 8 mp kamera ekran büyük whatsapp vs. gibi programları destekliyor sesi gayet yüksek ve çiziği yok bir düşün işte 330 a veririm sana kocaeli'deysen
  • 200 e çakma .phone 4s var. Sıfır. Dışı birebir aynıdır. Tek hatlıdır. Menü de benzer. Kimsenin gözüne gözüne sokarak hava atmazsan belli etmez çakma olduğu.
    Ama androidli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkler Geliyor !

http://www.youtube.com/watch?v=B5Nvs4NWKow bunu alcm 300 tl ye :)

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlığınıza zarar,yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Ya şey kusura bakmayın ama KONU 2 SENELİK!

eee burasi DH, konular hic eskimes peki sen ne yaptin aldin mi cakma telefonu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar o attıgım linkteki telefon orjinalinden farksız + abd malı, hiçbir şekilde dış görünüş olarak orjinalinden ayırt edilmiyor, imei si kayıtlı ve 2 sene magaza garantili, çin malı değil bunu birkez daha söylemeliyim. tek fark appstore den uygulama indiremiyorsunuz, ve açılırken elma çıkmıyor onun dışında herşeyi aynı. zaten sürekli telefon kullanmıyacagım n96 kullanıyorum 2. hat olarak bu.
  • arkadaşım bence alma biz aldık 1 ay bile kullanmadan arıza vermeye başladı dokunmatiği berbat hale geldi kendi kendine bişiler yapmaya başladı 1-2 kez tamir edildi ama yine aynı tabi senin alcağın aynı çıkcak diye bi şey yok ama ben mağdur olduğumdan belirtim dedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.