Şimdi Ara

Çakma iPhone 4 - Yorumlarınızı alabilir miyim ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
56.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açalı 2 sene olmuş.2 Senedir de burdayım...Ama gerekten hoşuma gitti. 2 senede 32 bin kişi bakıp,yorumlar ile iyi,kötü bir yol bulmuşlardır.

Gurur duydum len kendimle.
  • sizde haklısınız ama çinin durumuna gelince zaten ürün abd malı, zaten çine kaç para teklif ederseniz ona göre ürün yapar mesela, benim adıma 9o tl den 5 bin adet ürün yap diyorsun, bu durumda çin 90 tl lik malzeme kullanacak ve ürünün kalitesi ister istemez düşecek tabiki buradaki ürünü 2000 tl lik orjinaliyle kıyaslamamak gerekir, ki dış görünüşü telefoncular bile zor ayırt ediyor, ama içeriğinde berbat değil işimi görecek nitelikte. aman bu çin malı kaçııın diyorsunuz bnm amcam nokianın bir ürününün çin modelini kullanıyor 2 sene oldu tuş takımı yeni silinmeye başladı :)

• Dünyanın en iyi telefonunun çakmasını alacağıma dünyanın en kötü telefonunun orjinalini alırım daha iyi...
  • Eğriye doğru iphone 4 ün üretimi bitiyor yakında ama iphone 5 in kasasını tasarımını beğenmeyen çok insanda var.. iphone4 ün tasarım ergonomisi çok güzel boyutuyla her şeyiyle.. bu boşluğu çinli bir firma görüp iphone 4 kasasında kaliteli birinci kalite sar değeri çok düşük retina ekranlı dual ilemcili android 4 yada o zamanın en son androidi yüklü bir iphone4 replikası yaparlarsa ama en önemlisi sağlam ve ömürlük olmalı yani o çin malı imajını yıkıcak bir tel olmalı türkiyede bana göre peynir ekmek gibi satar..
  • gerçek gibi çalışıyor
  • Alma hocam . Benim arkadaş aldı çocuk bi' ay sonra 10 gün hastanede yattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    BİR KERE İPHONE ANDROİD OLMAZ APPLE KENDİ ÜRETTİĞİ A4-5-6 İŞLEMCİSİNİ KULLANIR ANDROİDDEN DAHA İYİDİR
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    http://www.viptelekom.org/#sip
  • Hououin Kyouma! kullanıcısına yanıt
    zaten 3 sene kullanamazsın 1 sene kullanırsan öp başına koy
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-kalite-iphone-4s-orj-kasa-android-siyah-beyaz-hemen-teslim-138532644/detay

Bu telefonu buldum taksitle alma imkanıda varmış sipariş verdim. Ürün gelince inceleyip size bilgi veririm.
  • vay vay vay, seneler nasıl da hızlı geçiyor?

iphone 4, takoz sınırına girdi artık. iphone 12 bile mağazalarda yok, "yenilenmiş" olarak satılıyor.

benim tavsiyem; çakma telefon, çakma saat vb şeyler kullanmayın. adam gidiyor dünyanın parasını verip Rolex'in çakmasını alıyor. Ya bu kendini kandırmaktan başka ne işe yarar?

öyle yapacağına, git seiko , orient, gibi otomotik saatler al, ya da tissot.. torunlarına bile yadigar kalır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.