Herkese merhaba,
Yaklaşık üç ay önce mobil bir uygulama üzerinden araç kiraladık ve maalesef tek taraflı bir kaza geçirdik. Benim tarafımdan sorun aracı kiralayanla kaza esnasında kullanan kişilerin farklı olması olduğu için hasarı benim ödemem gerektiğini biliyorum. Fakat aracın sadece kartel ve ön tampon kısmı zarar gördüğü halde önce aracın pert olduğuna dair ve 140bin lira ödeme yapmamız gerektiğine dair mesaj geldi. Aracın pert olmayacağını, hasarın ne kadar olduğunu az çok bildiğimi söyleyip aracın fotoğraflarını istedim. Gönderdikleri fotoğraflarda aracın koltuk, direksiyon ve yan yolcu airbaglerinin patlak olduğunu ve aracın daha da hasarlı olduğunu gördüm. Kaza sonrası elimde üç tane fotoğraf var ve aynı zamanda kaza tespit tutanağındaki fotoğraflar var ve bunlarda airbaglerin sağlam olduğu belli oluyor. Ayrıca bana gönderdikleri fotoğraflarla kaza sonrası fotoğrafları kıyaslayınca da hasar farkı belli oluyor.
Kısacası kaza sonrası fotoğraflar ve firmanın bana gönderdiği rapor fotoğrafları ve hasar çok farklı. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bir yol gösterirseniz çok sevinirim.
Nvidia güncelleme sorunu
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Nvidia ekran kartımı güncelleyemiyorum. Her şeyi DDU ile kaldırıp manuel indirmek birçok şey denedim ama yine de olmuyor. En güncel ya da eski sürüm indiriyorum, kurduktan sonra GeForce Expreince'de "sürücü bulunamadı" diyor ve indirme ekranına yönlendiriyor. indiriyorum, kuruyorum ama yine kurulum gerektiriyor. Aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor, ekran kartı güncel görünüyor ama dxdiag'da harici ekran kartı görünmüyor.
Bu güncellemeyle ilgili birisi yardım edebilir mi?
Ekran kartı: RTX 2060 notebook
Kurarken bu şekilde
Kurduktan sonra bu şekilde
Ama yine böyle bir ekran çıkıyor, baştan başlatınca da direkt bu ekranı açıyor
Ekranda dikey çizgiler...
Dizüstü bilgisayarın ekranında daha önceden de dikey ve ince çizgiler vardı. Kendi kendine düzelmişti ama şimdi tekrar bu sorun olmaya başladı. Ekranın alt kısmına baskı uygulayınca düzeliyordu ama şimdi o da işe yaramıyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla COF adında bi parçada sorun olabilirmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi? Eğer sorun COF parçasındaysa tamiri var mı? Varsa tahminen ne kadar olur?
Aktif-Organik Türk Takipçi öneri
|
Vodafone Hakısz Faturalandırma(Cihaz Kampanyası)
|
Telefon Tavsiye
|
|
TELEFON KIYASLAMA(TAVSİYE)
|
ANDROID TELEFON TAVSİYESİ
|
ANDROID TELEFON TAVSİYESİ
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 41.452 (Bu ay: 692)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware