Msi ez debug cpu led
Selamlar,
Yeni bir sistem topladım kurulumu yaptım ama anakartta ez debug cpu kırmızı led yanıyor görüntü yok cpu da ısınmıyor hiç. Anakartta cpu 1 ve cpu 2 diye 2 tane 8er pinlik güç girişleri var. Bendeki psu xigmatek vector 750w silver psu ve 4+4 cpu çıkışı var. Dolayısıyla cpu 1 soketini dolduracak şekilde taktım. Tüm kasa fanları remler vs çalıştı ama dediğim gibi oldu. Başka bir anakartta h510 model ile 11700k işlemcimi 4+4 şekilde denedik bios ekranı geldi ve cpu da ısınma oldu. Bilmeğimden soruyorum 11700k en az kaç pin güç girişi ile çalışıyor sorun psu mu yoka başka birşeyden dolayı mı cpu ledi yanıyor ve ısınma çalışma olmuyor. Flash bios ve başka işlemciyi bu anakartta deneme dışında tüm senaryoları denedim.Teşekkürler.
11700k ve msi z590 gaming plus psu sorunu
Selamlar,
Yeni bir sistem topladım kurulumu yaptım ama anakartta ez debug cpu kırmızı led yanıyor görüntü yok cpu da ısınmıyor hiç. Anakartta cpu 1 ve cpu 2 diye 2 tane 8er pinlik güç girişleri var. Bendeki psu xigmatek vector 750w silver psu ve 4+4 cpu çıkışı var. Dolayısıyla cpu 1 soketini dolduracak şekilde taktım. Tüm kasa fanları remler vs çalıştı ama dediğim gibi oldu. Başka bir anakartta h510 model ile 11700k işlemcimi 4+4 şekilde denedik bios ekranı geldi ve cpu da ısınma oldu. Bilmeğimden soruyorum 11700k en az kaç pin güç girişi ile çalışıyor sorun psu mu yoka başka birşeyden dolayı mı cpu ledi yanıyor ve ısınma çalışma olmuyor. Teşekkürler.
Sony M5 Hi-Res Audio özelliği var mı ?
|
Sony-SRSBTX300 Hoparlör
|
logitech g930 kulaklık alacam yardım
|
sony z1 veya z1 compact yardım
|
işlemci %100 sorunu
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 5.901 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El