HP Pavilion 15 CB-007NT hoparlöründe ses patlaması
Merhabalar, HP Pavilion 15 CB-007NT modelinde notebooka sahibim. Uzun süredir ses patlaması problemine sahibim. Hem kulaklıkla hem de hoparlörde kullanırken yapıyor bu ses patlamasını. Kulaklıkla bir tık daha az rahatsız ediyor. Müzik dinlerken de daha az rahatsız ediyor. Ama genel olarak eğitim amaçlı kullanıyorum bilgisayarımı. Özellikle seminerlerde konuşmacılar konuşurken çok kötü oluyor. Konuşmacının dediğini anlayabiliyorum çok kesinti olmuyor ancak sık bir periyotta pat, pat, pat diye çok rahatsız edici ses çıkıyor. Driverı kaldırıp yeniden kurdum birkaç defa hatta registrydeki girdilerini de sildim Revo Uninstaller ile kaldırdım. Ancak sonuç değişmedi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
AirPods Vs EarPods
Merhabalar, yeni iphone 12 satın aldım. Şuanda bir kulaklık ihtiyacım var. Bu modellerde daha çok airpods'un daha çok tercih edildiğini görüyorum. Ben Lightning Konnektörlü EarPods tercih etmeyi düşünüyorum. Airpods alsam muhtemelen kaybederim. Fiyat olarak daha uygun. Ben kablolu tercih etmek istiyorum. Ancak ses kalitesi benim için çok önemli. Aslında görüntü olarak aynılar ama fiyat farkından dolayı ses kalitesi kafama takıldı. Airpods ile earpods arasında ses kalitesi olarak çok fark var mı? İki modeli de deneyimleyenler farkı açıklayabilir mi? Earpods alsam dışarıya ses verir mi?
İphone 12 alınır mı? Fiyat durumu değişir mi?
Merhabalar, uzun bir samsung serüveninden sonra cihazımın eskimesiyle iphone'a ilk defa geçiş yapmaya karar verdim. İphone 11 çevremden duyduğum kadarıyla kısa sürede eskime ve kasma ihtimali yüksekmiş. İphone 12'nin daha mantıklı olduğunu ve beni uzun yıllar götürebileceğini düşünmeye başladım. Şuan Vatan Computer'da 10.700tl civarında. iPhone 13 gelmesiyle ucuzlar mı? Beklemek mantıklı mı? Yoksa sizce dolarla birlikte uçar mı fiyatı? Bir de bekleme süresince mavi rengi tükenir mi?
Laptop Ekran Arızası ve Değişimi
|
Laptopta ekran gidip geliyor
Fan ve termal macun bakımı i7 7700hq
|
Fan deviri düşük ve uyumsuz
|
Ram in tamamını kullanımıyor
|
32 bitten 64 bit e
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.528 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware