Şimdi Ara

Laptop Ekran Arızası ve Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, HP Pavilion 15 CB-007NT laptopumun ekranı önce gidip gelmeye başladı şu anda da ekrandaki garip renkler harici görüntü alamıyorum. HP servisi bana komple ekran için 1100TL (tamir süresi en az 2 hafta) teklif etti çok buldum. Sizce HP'ye mi yaptirmaliyim yoksa bildiğiniz iyi bilgisayarcı var mıdır İstanbul Avrupa'da? Sorun Flex kablo da olabilir ekran da. Dışarıda değişirsem orijinale yakın kalitede Full HD IPS panel bulabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğiniz gibi sorun farklı aşamalarda olabilir flex kabloda bile olsa kablonun tamiri zor ve uğraştırıcı dışarıda yapan bir yer bulmak zor ama ekran değişmek için gidip marka model verip fiyat alabilirsiniz. Garantiniz mevcut ise hpden değişmeniz makul olabilir fakat garantiniz bittiyse hp yada baska bir yerden değişim yapılması çok fark etmez. Dışardaki firmalarda zaten bağlantı türüne ekran paneline göre bir ekran takarlar yada sipariş ederler hpden muhtemelen daha az bir fiyat verirler tabi hp ekrana garanti verebilir ama dışardaki yerler için bu soru işareti.
  • taş çatlasın 450-500 tl ye çözülür bir iş eğer ekran kartı çipinde sorun yoksa aynı gün teslim edilir.

ayrıca tüm markalar aynı tip panelleri kullanır hp nin panelleri genelde samsung olur.
    toplasan dünyada 4 tane üretici var zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.